Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kvinderne kastede sig over byens nye tøjbutik

Lige fra starten blev der langet masser af tøj over disken, hvor Julie Kyhl Larsen og hendes mor, Marianne Larsen, havde "fast arbejde". Foto: Palle Søby
Tøjbutikken Nohr fik en overvældende åbning torsdag formiddag, hvor Julie Kyhl Larsen sammen med sine forældre og tvillingesøster havde susende travlt med at betjene de mange nysgerrige kunder, der længe har gået og hungret efter sådan en butik.
Annonce

Faaborg: Hold da op! Findes der virkelig så mange kvinder i Faaborg?

Det var næsten sådan, man tænkte, når man bevægede sig gennem menneskehavet i Faaborgs nye tøjbutik, Nohr, der åbnede torsdag klokken 10 i den tidligere Sportmaster på hjørnet af Torvegade og Mellemgade.

Allerede da ejeren, 26-årige Julie Kyhl Larsen, sammen med sin tvillingesøster og forældre begyndte at sætte stativer ud nogle minutter før åbningen, stod de første kunder og ventede.

Fra klokken 10 stod Julie og hendes mor, Marianne Larsen, klar ved kassen, hvor der hurtigt opstod pænt lange køer, mens tvillingesøster Cecilie og farmand Claus Larsen susede rundt og hjalp kunderne, så godt de kunne.

- Det er overvældende. Vi havde regnet med, at der ville komme en del, men ikke så mange, lød det fra Cecilie og Claus Larsen efter den første halve time.

En af de første kunder i den nye butik var 28-årige Ann-Katrine Faaborg fra Faaborg:

- Jeg synes, det er dejligt. Sådan en butik har vi manglet. Jeg har tidligere købt tøj i Vero Moda, men den er der jo ikke længere, sagde Ann-Katrine, der som mange andre var nysgerrige efter at se, hvad den nye butik rummede.

- Vi har manglet en butik i byen, hvor man både kan få børnetøj og tøj til store piger. Dem har der kun været én af i forvejen, så nu er der lidt mere at vælge imellem, sagde 47-årige Vips Brems fra Horne, mor til to piger på 11 og 13 og en dreng på seks.

En lille dreng på seks måneder var i den pudsige situation, at han hedder det samme som den nye butik: Nohr.

- Ja, det er jo lidt sjovt, sagde hans mor, Simone Andersen, som var kommet sammen med en anden mor fra mødregruppen, Lene Nielsen med lille Max på ligeledes seks måneder.

- Det er dejligt, at der er kommet sådan en butik, hvor jeg både kan få tøj til børnene og mig selv, sagde Lene, som også har børn på to og ni år, mens Simone i forvejen har to børn på tre og seks.

Man kan roligt fastslå, at der så sandelig er kommet nyt liv i den gamle sportsbutik. En mere lovende start kunne Julie Kyhl Larsen næppe ønske sig.

Nohr til åbning i Nohr! Simone Andersen (t.v.) og hendes lille Nohr på seks måneder er ude og kigge på tøj sammen med Lene Nielsen, der har Max på seks måneder på armen. Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider

Ugeavisen Faaborg

Aftensang ved skovsøen

Annonce