Annonce
Ugeavisen Faaborg

Lad os holde os til en solid, defensiv taktik

Læserbrevsskribenten reagerer blandt andet på denne klumme fra Ugeavisen Faaborg.

Klummespalterne fra de lokale journalister har den senere tid haft en vægt, som forekommer, som talte én ronkedor med en anden.

Her tænker jeg især på den vaccineskepsis og coronapas-skepsis, der har fået plads.

Og bevares, jeg er selv gift med en professionel "spørgsmålstegns-stiller".

Annonce

Selv om vi er enige om, at vi må og skal insistere på, at restriktioner, coronapas og begrænsninger af den personlige frihed så absolut skal være midlertidige foranstaltninger, så burde avisens journalister bidrage til at skabe sammenhold - ikke mistillid og usikkerhed.

Skepsis og kritisk tænkning er godt, i krisetider bør det doseres i rette mål og med omtanke.

Personligt tænker jeg ikke, at læger og sundhedsfaglige videnspersoner har rottet sig sammen for at undertrykke os - de ser en meget reel sundhedsfare for den enkelte og for fællesskabet.

Ej heller oplever jeg eksperter være helt uden evner til at sige fra, når der går mere politik end viden i beslutningerne.


Personligt tænker jeg ikke, at læger og sundhedsfaglige videnspersoner har rottet sig sammen for at undertrykke os - de ser en meget reel sundhedsfare for den enkelte og for fællesskabet. Ej heller oplever jeg eksperter være helt uden evner til at sige fra, når der går mere politik end viden i beslutningerne.

Fra læserbrevet


Så for at bruge en metafor fra det smukke spil - fodbolden - som avisen også har dedikeret meget plads på det seneste: Holdet/fællesskabet er presset for tiden, og så må vi rykke sammen i bussen og knokle os ud af miseren i fællesskab, hvis vi vil lykkes. Det betyder, at vi alle må give afkald på noget frihed og sprudlende spil og holde os til en solid defensiv taktik, indtil det lysner.

Og det gælder i øvrigt ikke kun de gode folk på avisen. Vi bør alle se indad og overveje, om det, vi foretager i disse tider, er sololøb, eller om det hjælper fællesskabet. For så kunne det godt være, det var nu, holdets Roy Keane eller Vinnie Jones bad os dæmpe vores talent - bare en anelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Blum & Haugaard klar med første koncert efter ufrivillig coronapause: - At dele musikken med publikum er en forudsætning for vores musik og liv

Annonce