Annonce
Ugeavisen Faaborg

Lars scorede drømmejob i Svanningehallen

Som ung drømte Lars Stenner Bahl om at blive kok, men hans far mente, at han skulle være smed, og sådan blev det. Nu får Lars Stenner Bahl dog alligevel lov til at prøve kræfter med faget som forpagter af den sunde café i Svanningehallen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Lars Stenner Bahl er ny halinspektør og forpagter af caféen i Svanningehallen. Hans ambition er, at hallen igen skal være et samlingspunkt for lokalsamfundet.
Annonce

Svanninge/Millinge: Skoleeleverne kan kigge forbi efter skoletid og slå sig ned i sofaen eller lave lektier ved et af cafébordene. Familierne kan komme forbi ved spisetid og få et nemt aftensmåltid. Eller måske har man bare lyst til at hænge ud og snakke med venner, kammerater eller naboer?

Hvis det står til Lars Stenner Bahl, nyansat halinpektør og caféforpagter i Svanningehallen, så skal hallen igen være et af de steder, hvor folk mødes. Også selv om det måske ikke lige er for at dyrke idræt.

- Jeg husker selv fra min barndom, hvor man satte sig op på cyklen og kørte ned i hallen for at være sammen med vennerne. Her var man en del af et fællesskab, forklarer han.

Ambitionen om igen at blive et samlingssted for lokalsamfundet er noget af det, Lars Stenner Bahl vil arbejde hårdt på, når han tiltræder sit nye job 1. september.

- I mange haller er det blevet sådan, at der kun er åbent på nogle bestemte tidspunkter, når der foregår noget. Når jeg er her i hallen, vil dørene være åbne. Og så kan man bare komme ind. Det er ikke meningen, at det skal være en fritidsordning, men det skal være et sted, hvor man kan komme og gå, og hvor alle er velkomne, siger han.

I mange haller er det blevet sådan, at der kun er åbent på nogle bestemte tidspunkter, når der foregår noget. Når jeg er her i hallen, vil dørene være åbne. Og så kan man bare komme ind. Det er ikke meningen, at det skal være en fritidsordning, men det skal være et sted, hvor man kan komme og gå, og hvor alle er velkomne.

Lars Stenner Bahl, halinspektør

Annonce

Nye udfordringer

Lars Stenner Bahl er ikke sen til at kalde sit nye job for et drømmejob. Med en hustru, der er formand for håndboldafdelingen, en svigermor, der tidligere har drevet hallen i Svanninge gennem en årrække, og en svigerfar, hvis portræt hænger på væggen som æresmedlem af idrætsforeningen, ligger det også lige til højrebenet.

- Jeg er kommet her i hallen, lige siden jeg flyttede hertil i 2010, og jeg har også været aktiv i idrætsforeningens bestyrelse. Og så jeg har altid drømt om et job som det her, siger han.

Ud over at forpagte hallens cafeteria skal Lars Stenner Bahl stå for den daglige drift af hallen, rengøring, vedlighold mm.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg bliver stillet over for en masse udfordringer. Jeg har aldrig prøvet at drive en café før. Men jeg glæder mig, og jeg har allerede en masse ideer, siger Lars Stenner Bahl, som fortsætter konceptet med "sund cafe".

- Jeg vil rigtig gerne have konceptet op at køre igen, hvor vi har tre dage om ugen, hvor man kan komme og få et sundt aftensmåltid for rimelige penge. Det vil jeg arbejde på. Men det bliver noget, jeg blandt andet lige skal tale med de nye værter i Sognegården om, for vi skal jo ikke udkonkurrere hinanden.

Annonce

Familievenligt

Lars Stenner Bahl, som bor med sin hustru og sine to døtre i Svanninge, kommer fra en stilling som service engineer hos SH Group, hvor han de seneste år har haft omkring 150 rejsedage om året. Derfor skræmmer det ham heller ikke at træde ind i et job, der kræver mere end 37 timer om ugen af hans tid.

- Vi har afstemt forventningerne på hjemmefronten, og jeg ser frem til, at mine piger kan kommer herned i hallen efter skoletid. Og på den måde får vi faktisk endnu mere familietid, end vi har haft tidligere. Så det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Lars Stenner Bahl, som også har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra venner og bekendte omkring jobskiftet.

- Så nu glæder jeg mig til at se, om opbakningen varer ved, når jeg kommer i gang. Jeg kender stort set alle brugere her i hallen, og det tror jeg betyder rigtig meget. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg tror på projektet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Annonce