Annonce
Ugeavisen Faaborg

Lars Simonsen - nu også på cykel

Frokost til en sulten svømmer. Privatfoto

Lars Simonsen er nu halvvejs i sine bestræbelser på at svømme Danmark rundt.

4. september: "Hvilken dag, startede klokken 5 og kom forbi skydeområdet i god behold inden kl 8. Vi havde god tid, hele 20 min i overskud! Havde helt fladt vand hele dagen og nød hver et tag. Det kunne næste ikke blive bedre, men det gjorde det. Lige pludseligt stod far med varme boller, kaffe og kakao på stranden, luksus!! Dette var den sidste dag i den tredje måned, 273 km er tilbagelagt i denne måned. 649 km total, og vi er nået halvvejs, sådan! Dagens tal 13,6, total 649 km."

5. september: "Jeg bliver helt varm indeni, når jeg får lov til at stå ansigt til ansigt med unge mennesker, som hver dag kæmper en kamp, men alligevel ender med et smil på læben. Holdt et foredrag for børnene på Julemærkehjemmet Hobro i dag, efter dagens 9 km svømning. Der var rigtig god stemning, og jeg håber, at de unge mennesker fik noget inspiration, som de kan bruge fremadrettet."

6. september: "Farmand er kørt sydpå, og hvordan skal vi så komme ud til vores start? Det gør vi selvfølgelig på cykler. Så vi er på vej ned til, hvor vi kom til i går, så skal vi med kajakken tilbage til campingpladsen, og så må vi hente cyklerne senere. Sådan kommer man videre! Intet stopper os."

7. september: "Halvvejs vi har tilbage lagt 660 km..."

9. september: "Har lige haft besøg af familien, så skønt at se dem! Tilfældigvis har vinden været kraftig fra syd, som har betydet en del nordgående strøm og et par dage på land. Prøvede at have vinden fra syd, da jeg svømmede her til Gjerrild Nordstrand Camping og svømmede den sidste kilometer på 50 min. Herfra og til sydspidsen af Djursland bliver en kamp, hvis strømmen ikke er med. Vi har nydt er par dejlig landdag her på Gjerrild Nordstrand Camping, hvor der har været rigelig med aktiviteter til børnene og vi har kunne været sammen som familie på eventyr."

Svømmer Danmark rundt

Den 5. juni kastede Svanninge-eventyrer Lars Simonsen sig i bølgen blå for at give sig i kast med et større projekt: at svømme Danmark rundt.Lars Simonsen svømmer, mens hans mor, Ilse Simonsen, følger med i kajak. Her i avisen kan du følge Lars Simonsens strabadser uge for uge. Lars og Ilse Simonsen forsøger på turen at skabe fokus på og samle ind til Julemærkefonden og Depressionsforeningen.

Alverdens medier er på pletten, når en eventyrer vil svømme Danmark rundt. Her er de uventet besøg i campingvognen midt i aftensmaden. Privatfoto
Det ser jo næsten helt afslappende ud. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Blum & Haugaard klar med første koncert efter ufrivillig coronapause: - At dele musikken med publikum er en forudsætning for vores musik og liv

Annonce