Annonce
Ugeavisen Faaborg

Lyt til museum - i stedet for at gå på museum

Hvad med at lytte til spændende podcast-historier, mens du går tur i Svanninge Bakker? Foto: Ard Jongsma/Øhavsmuseet
Lyt til Øhavsmuseets podcast-serie og kom til Midtfyns Festival, tag med landskabsnørder til Lyø eller hør fortællinger om "Fortiden og Fremtidens landskaber".
Annonce

Faaborg: Der dukker hele tiden nye gode bud op på, hvad vi kan fordrive tiden med, mens vi venter på, at coronakrisen forhåbentlig engang driver over.

Dagens tilbud kommer fra Øhavsmuseet i Faaborg.

Godt nok har Øhavsmuseet lukket for gæster i denne tid, men det betyder ikke, at museet har lukket helt ned. Nu kommer museet således med en opfordring til at lytte til museum - i stedet for at gå på museum.

Og hvordan gør man så det? Jo, man finder Øhavsmuseets tre podcast-serier, som bare ligger og venter på dig. Måske har du ikke hørt dem før, men har nu tid til at lytte til dem. Måske har du bare lyst til at høre dem igen.

I hvert fald vil de være et oplagt lydspor, hvis du for eksempel skal ud og gå en tur. Så kan du høre podcast om Midtfyns Festival, du kan tage med landskabsnørder til Lyø, eller du kan gå om bord i fortællinger om "Fortiden og Fremtidens landskaber".

Du kan finde hele serien via dette link: https://soundcloud.com/user-40638181

Der er også et opslag på Øhavsmuseets Facebook-side, hvorfra der linkes til podcastkanalen, og der er ligeledes et link fra museets hjemmeside.

Så bare gå i gang. Der er masser af spændende lyd til en laaaaang gåtur i Svanninge Bakker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce