Annonce
Ugeavisen Faaborg

Mænds Sundhedsuge: Mænd i Faaborg-Midtfyn skal være sundere

Bjarne Fredberg Knudsen er næstformand i Foreningen Mænds Mødesteder. Arkivfoto
Alle mænd, der er over 18 år i Faaborg-Midtfyn Kommune, kan i den kommende tid deltage i en række arrangementer om deres sundhed.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Foreningen Mænds Mødesteder i Faaborg-Midtfyn sætter fokus på årets tema, der er "Mænds Sundhed i Fællesskaber og Naturen”.

- Der er sket og sker rigtig meget og rigtig meget godt for mænds sundhed på græsrodsplan de seneste år. Men alt for mange af dem er midlertidige og sporadiske, fordi der ikke er nogen særlig opbakning på politisk plan.

Sådan fortælles det i en pressemeddelelse fra foreningen, og derfor har Foreningen Mænds Mødesteder i Faaborg-Midtfyn lavet sin egen kampagne for uge 24 og dagene deromkring.

- Målet med temaet for ”Mænds Sundhed i Fællesskaber og Naturen” er, at alle med interesse for at gøre en forskel for mænds sundhed laver sammenhængende og systematiske strategier for bedre sundhed for mænd, som inkluderer og giver retning til de mange initiativer, vi har i Mænds Mødesteder til at øge livskvaliteteten, hedder det.

Program for sundhedsugen

Tirsdag 11. juni: Kl. 19-21. Om lægeforeningers anbefalinger af egen behandlinger og selvmedicinering. Sted: X-Huset Mænds Mødesteder. Gratis.

Onsdag 12. juni: Kl 19.00-20.30. Diabetes (Type 2 "gammelmands sukkersyge"). Gratis.

Torsdag 13. juni: Kl. 19.00-20.30. Meditations-øvelser til den indre stilhed. Sted: X-Huset Mænds Mødesteder. Tilmelding: 60 80 60 26. Betaling.

Lørdag 15. juni: Kl 10-14. Test for sygdoms-forebyggelse. Sted: Ringe Torv Alternativt naturoplevelser. Sted: Trente Mølle. Gratis deltagelse.

Mandag 17. juni: Kl 10-12. Fællesskabet og Naturen. Mødested ved Ringe bibliotek.

Torsdag 20. juni: Kl 19.00-20.30. Meditations-øvelser til den indre stilhed. Sted: X-Huset Mænds Mødesteder. Tilmelding: 60 80 60 26. Betaling.

Annonce

Sådan deltager du

Alle kan blive partnere i ”Mænds Sundhedsuge” og dermed få andel i programmet, materialer, tilgang til ressourcer og informationer, der kan styrke sundhedsindsatsen.

Det sker ved at kontakte Foreningen Mænds Mødesteder på e-mail: maends.moedesteder.fmk@gmail.com, eller man kan ringe til næstformanden Bjarne Fredberg Knudsen på telefon 51 88 34 31.

Også i efteråret udfoldes et sundhedsprogram:

Hver mandag fra 19. august kan mænd i alderen fra 18 år og op deltage kl. 9-12. Da vil man gennem samtaler og foredrag fokusere på dagens emne.

Samme dage kl. 19 vil der være åbent hus, hvor der gives råd og vejledninger om sundheds- og sygdomsemner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Ugens gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce