Annonce
Ugeavisen Faaborg

Mød forfatteren bag Faaborg-teksten

Nassrin el Halawani er klar til at møde Faaborg på biblioteket 16. september.
Annonce

Faaborg: I begyndelsen af marts besøgte forfatter Nassrin el Halawani Faaborg. Ledsaget af lokale ildsjæle brugte hun en uge i byen for at samle inspiration til sin fortælling om Faaborg. Nu løftes sløret for resultatet til et samtalearrangement mellem forfatteren og journalist ved Ugeavisen Faaborg Palle Søby.

Arrangementet finder sted mandag 16. september klokken 16 på Faaborg Bibliotek, og det er gratis at deltage.

Palle Søby har tidligere interviewet Nassrin el Halawani, men nu inviteres borgere fra Faaborg og omegn samt alle øvrige interesseret til at deltage i samtalen og høre, hvordan forfatteren oplevede sit første møde med byen, og hvordan inspirationen tog form til en tekst.

Nassrin el Halawani vil ved arrangementet læse op af sin tekst og vil i fællesskab med de fremmødte forsøge at besvare spørgsmålet "Hvem er Faaborg?"

Nassrin el Halawani (f. 1972) er født i København og har ægyptiske rødder. Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 2007, og hun er cand. mag. i teatervidenskab og historie fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet med kortfilm og noveller. I 2011 debuterede hun med novellen "Sommer og København" i antologien "Pære-perker-dansk".

Projektet "Hvem er Danmark?" har til formål at skabe ny litteratur og store læseoplevelser i hele Danmark og skal i et samlende billede undersøge, hvem Danmark egentlig er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Annonce