Annonce
Ugeavisen Faaborg

Mandskor udskyder jubilæumsfejring endnu engang

Oliver Streich står bag illustrationen her, som pryder forsiden på Horne Mandskors jubilæumsskrift. Festlighederne må vente lidt endnu. Illustration: Oliver Streich
Annonce

Horne: Sangerne i Horna Mandskor hænger lidt med ørerne for tiden.

Efter et nedsat jubilæumsudvalg i snart et år har lagt planer for den helt store fejring af korets 175 års jubilæum - og udskudt fejringen fra den 6. juni til den 19. september - så er det i den grad nedtur, at regeringen har udsat fase fire af genåbningen, hvilket medfører, at datoen for receptionen igen må flyttes.

I forsøget på at undgå flere ændringer af datoen, har festudvalget valgt at udskyde receptionen til den 29. maj 2021.

Som corona-situationen er lige nu, ville det også være problematisk at synge, og hvad er et korjubilæum uden sang. Derfor loves der, at festlighederne ved en kommende reception bliver med både sang og bægerklang.

Koret har til lejligheden indstuderet Champagnegaloppen af H.C.Lumbye, og den vil indlede festlighederne, samtidig med at gæsterne nyder et glas boblevin fra SuperBrugsen og kransekage fra Vesterports Bageri. Herudover vil koret kunne beværte sine gæster på behøring vis, takket være en flot økonomisk håndsrækning fra diverse sponsorer.

- For nylig sluttede Sydbank sig til de firmaer, som har fundet dette unikke jubilæum støtteværdigt, og Horne Mandskor er meget taknemmelig for den store opbakning, som gør, at vi kan holde en fødselsdag, der er en 175 årig værdig, lyder det fra dirigent Jørgen Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce