Annonce
Ugeavisen Faaborg

Marianne Bløcher indstillet til Årets Energibundt

Marianne Bløcher er indstillet til Årets Energibundt af Faaborg Sejlklubs Ungdom. Privatfoto
Annonce

Faaborg: På grund af sin utrættelige energi, initiativrigdom og sit store engagement er Marianne Bløcher, Faaborg Sejlklub, blevet indstillet til at modtage prisen som Årets Energibundt 2019.

Hun er indstillet af Faaborg Sejlklubs Ungdomsafdeling.

Prisen Årets Energibundt går til en frivillig træner, holdleder, stævnearrangør eller noget helt andet, der med sin særlige indsats har gjort en forskel for foreningslivet og bidraget til sammenholdet i klubben.

- Indstillingen sker på baggrund af Mariannes store engagement i klubben, som har været med til at styrke fællesskabet og foreningens betydning i lokalsamfundet. Marianne er den, som går forrest, og gør en kæmpe indsats for vores unge mennesker. Frivillige som Marianne er en af grundene til, at foreningslivet er noget særligt, og vi er stolte af, at Marianne er Faaborg sejlklub Ungdoms bud på vinderen af prisen Årets Energibundt, lyder det i en pressemeddelelse.

Marianne Bløcher er dermed med i opløbet om de 75.000 kroner, som vinderen af prisen kan se frem til, og som offentliggøres ved DRs SPORT 2019 den 4. januar 2020.

Desuden modtager både 2. og 3. pladsen en præmie på 10.000 kr. hver.

- Vi krydser fingre for, at Marianne bliver udtaget som én af de tre endelige nominerede og takker mange gange for Mariannes store arbejde i klubben, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Ugens gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce