Annonce
Ugeavisen Faaborg

Masser af film - og de er gode

”Kandis for livet” fortæller historier om ensomhed og tab, og hvordan man håndterer disse – i det her tilfælde gennem musikken fra Kandis og forgabelsen i forsanger Johnny Hansen, her klar til koncert.

Faaborg: Helios byder på hele syv film i løbet af den kommende uge, og de er gode, siger anmelderne.

Jacob Ludvigsen fra Soundvenue har forelsket sig i den nye danske ”Venus Effekten”, som Helios viser hele ugen. Han kalder den bådevirkeligt sjov, spækket med stærke ungdomsfølelser og forankret i et fintfølende møde mellem land og by.

Filmen ”Shiva Baby” handler om Danielle, der til en begravelse finder sig omringet af både sin mor, sin eks og ikke bare sin sugardaddy, men også hans kone og børn. -Danielle er svær at forstå og holde af, men vi gør ikke desto mindre begge dele i morsomt og klaustrofobisk kammerspil, der udfolder en vidtrækkende fortælling, skriver Frida Marie Damsgaard i Ekkofilm.

Annonce

Fra på mandag kan man se ”Kandis for livet”, der bl.a. er blevet kaldt ”et gribende indblik i en fankultur, der søger frelse i dansktoppen.” - Den lever og ånder gennem et udkantsdansk persongalleri, der er enestående gribende, skriver Ralf Christensen i Information.

I weekend’en vises familiefilmene ”Familien Addams” og ”Familien Jul & Nissehotellet”, en ny film i rækken om Hugo, der elsker nisser, og resten af hans familie. Anna Engmann skriver om den i EKKO, at den hjertevarm og sjov nok til at smelte selv det koldeste julehjerte, andre anmeldere er mindre begejstrede – men børnene var glade for forgængerne.

Sidste to film er Guldpalmevinderen ”Titane”, som du kan se i aften, og tyske 'Und Morgen Die Ganze Welt' – om anti-fascistiske grupperinger –som Helios viser fra onsdag i næste uge.

Den danske premierefilm ”Venus Effekten”er af og til hvinende sød, men den tilfører den romantiske komedie noget nyt, skriver en anmelder bl.a.(Foto: Thomas Howalt-Andersen)
”Shiva Baby” - et komediedrama, der er skrevet og instrueret af spillefilmsdebutanten Emma Seligman, mens hovedrollen som Danielle spilles af stjerneskuddet Rachel Sennott. Her til begravelse med mor og far, men også hendes sugardaddy og hans kone og baby.
Da Hugo på tolv år er på juleferie med sin familie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det – han er blevet for stor til at tro på nisser, synes han – men nisserne er der jo, til og med med deres lille gris.
Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ugens film: Helios genåbnet med danske stjerner og Disney-animation

Annonce
Ugeavisen Faaborg

Havnestuen udvider sine aktiviteter - i første omgang med selvhjælpsgruppe

Annonce
Ugeavisen Faaborg

Bed and breakfast og klinik: Kamilla får gæster fra nær og fjern på Aasesminde - nu kan hun også ordne deres fødder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

137-årigt fynsk savværk får pris for bæredygtighed

Ugeavisen Faaborg

Morgen-qi gong: Kom og få en dejlig start på dagen

Ugeavisen Faaborg

Midvinterkoncert i Brahetrolleborg kirke

Ugeavisen Faaborg

Den har de taget til sig: Det var lige, hvad Faaborg manglede

Ugeavisen Faaborg

Faaborg i gang med foryngelseskur - stigende antal erhvervsaktive flytter til området

Midtfyns Posten

Onsdagshygge i Åløkkeparken

Ugeavisen Faaborg

Helbredet holdt ikke: Værtspar stopper i Øster Hæsinge Forsamlingshus

Ugeavisen Faaborg

Mindeord: Søren Peder levede livet til det sidste

Ugeavisen Faaborg

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

Ugeavisen Faaborg

Følgevenner: Vil du hjælpe en ung ud af ensomheden?

Annonce