Annonce
Ugeavisen Faaborg

Midtfynsposten og Ugeavisen Faaborg opruster: Ny mand på holdet glæder sig til at skabe relationer

Salgsteam Faaborg. Fra venstre Andreas Hauge Nielsen, Karin Skjærbæk og distriktchef Anders K. Høgh. Foto: Palle Søby
Andreas Hauge Nielsen er ny medierådgiver hos Jysk-Fynske Medier i mediehusene i Faaborg og Ringe.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Kunder og annoncører i det faaborg-midtfynske vil snart stifte bekendtskab med 25-årige Andreas Hauge Nielsen.

Han er pr. 1. december ansat som medierådgiver i Jysk-Fynske Medier og bliver tilknyttet både mediehuset i Ringe og mediehuset i Faaborg. Som udgangspunkt skal han være et par dage om ugen hvert sted.

Andreas Hauge Nielsen begyndte sin karriere i Jysk Fynske Medier i januar 2019 som phoner i BTC-afdelingen (dagbladssalg, red.), men fandt ret hurtigt ud af, at han savnede at komme ud at møde nogle mennesker ansigt til ansigt.

- Det var meget et soloarbejde, hvor man passede sin egen lille biks. Men jeg ville gerne ud og skabe nogle relationer, siger Andreas Hauge Nielsen, som det seneste år har gået på Jysk-Fynske Mediers salgstrainee-forløb.

- Det er en slags læreplads, hvor jeg er blevet godt klædt på til det job, jeg skal ud at varetage. Jeg kender de produkter, vi har på hylderne, så jeg kan rådgive annoncørerne bedst muligt. Der er mange fordomme omkring printmedierne for eksempel, men vi har så mange muligheder for at finde det helt rigtige, siger han.


Det var meget et soloarbejde, hvor man passede sin egen lille biks. Men jeg ville gerne ud og skabe nogle relationer.

Andreas Hauge Nielsen


Medierådgiverne Andreas Hauge Nielsen og Ann Jacobsen foran mediehuset i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard

På sin første arbejdsdag var han blandt andet på rundtur i Ringe by med medierådgiver Ann Jacobsen.

- Det er lige den slags, jeg har savnet. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære begge mine områder at kende, lyder det.

Privat bor Andreas Hauge Nielsen i Odense sammen sin kone. Han har en søn på 2,5 år og er for en god måned siden blevet far til et sæt tvillingepiger.

- Så der er fuld knald på derhjemme. Jeg vil sige, at jeg lever et meget struktureret og planlagt liv for tiden. Og hvis nogen ser mig med rander under øjnene, så er det altså bare fordi, det har været en hård nat, siger han med et smil.

Andreas Hauge Nielsen vil bruge den første måneds tid på at falde til i sit nye job og vil fra det nye år få overdraget sin egen kundeportefølje.

Den nye medierådgiver Andreas Hauge Nielsen har på sin første arbejdsdag blandt andet været på rundtur i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce