Annonce
Serie 1

Nødhjælp til erhvervslivet: Faaborg-Midtfyn vil betale regninger hurtigere

Faaborg-Midtfyn Kommune følger andre kommuner her under coronakrisen og vil til at betale sine regninger straks. Arkivfoto
Der bliver sat turbo på betaling af fakturaer på rådhuset i Ringe. Hvis en virksomhed beder om det, kan en udbetaling ske på blot tre-fire dage.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Politikerne i Økononomiudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune følger nu trop i forhold til andre kommuners håndsrækning til det lokale erhvervsliv.

I en pressemeddelelse oplyser kommunen, at politikerne har besluttet en række tiltag for at understøtte erhvervslivet uner coronakrisen.

"Et af tiltagene er, at Faaborg-Midtfyn Kommune fremrykker betalingen af fakturaer til de private virksomheder, som ønsker det. Det sker for at styrke likviditeten i de private virksomheder", lyder det fra kommunen.

I pressemeddelelsen siger borgmester Hans Stavnsager (S) følgende:

- Coronavirussen rammer alle dele af vores samfund, og vores lokale erhvervsliv er lige som resten af Danmark og verden ramt af en ekstrem usikkerhed. Derfor vil vi fra Faaborg-Midtfyn Kommunes side gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe virksomheder og erhvervsdrivende gennem krisen. Nu fremrykker vi betaling af fakturaer og refusion til virksomhederne, men i de kommende dage vil vi også komme med yderligere tiltag for at hjælpe vores lokale erhvervsliv.

Helt praktisk kommer ordningen til at foregå således: Hvis private virksomheder ønsker at få fremrykket en betaling for en fremsendt faktura, skal de skrive til okonomi-vp@fmk.dk. I mailen skal virksomhedens cvr-nummer og de relevante fakturanumre. Udbetalingen vil i de fleste tilfælde kunne ske i løbet af tre-fire hverdage.

Faaborg-Midtfyn Kommune vil løbende melde ud, hvor mange betalinger, der er fremrykket, og hvor stort et beløb, det drejer sig om.

www.fmk.dk er der i øvrigt lavet én indgang til virksomheder, hvor de kan finde alle corona-relaterede nyheder til erhvervslivet, oplyser kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce