Annonce
Ugeavisen Faaborg

Nu igen to film hver aften i Helios

Nogle i koret fortrækker klassisk musik, andre pop, men de må enes, da Sangklubben får chancen for at synge i Royal Albert Hall. Filmen er bygget på en sand historie.
Fra næste uge kan du igen se to film hver aften i Helios. Ugens to nye film er "Sangklubben" og "Dark Waters".
Annonce

Faaborg: Bestyrelsen for Helios Biografforening har nu besluttet, at biografen igen kan vise to film hver aften, én i den store sal og én i den lille. Det er en konsekvens af, at det er gået så problemfrit at åbne biografen igen efter Corona-nedlukningen.

- Vores gæster har respekteret alle restriktioner, så vi føler os trygge ved nu igen at have gæster i begge sale, siger biografens formand, Lars Kensmark.

Den ene af ugens to nye film, ”Sangklubben”, er i den grad relevant nu: Man skulle tro, producenten havde vidst, hvordan vi danskere ville komme til at synge med hinanden og Phillip Faber, da han gik i gang.

”Dark Waters” handler om den vedholdende advokat, Robert Bilott, der afslører en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af verdens største selskaber, Dupont Chemicals. Foto: Mary Cybulski

Filmen er baseret på en sand historie og instrueret af Oscarnominerede Peter Cattaneo, som stod bag ”Det’ bare mænd” (The Full Monty). Robbie Williams har skrevet musik til filmen.

Filmen følger en gruppe kvinder på en militærbase i England, der føler, at tiden er lang og bekymringerne store, når mændene er udstationerede. Blandt dem er den afmålte Kate (Kristin Scott Thomas) og den sprudlende Lisa (Sharon Hogan), som tager initiativ til at lave en fællesaktivitet, et sangkor.


Vores gæster har respekteret alle restriktioner, så vi føler os trygge ved nu igen at have gæster i begge sale, siger biografens formand.

Lars Kensmark, formand for Helios Biografforening


Kate elsker flerstemmig, klassisk sang, Lisa popnumre, som alle kan synge med på. Så da der pludselig er bud efter koret fra London med tilbud om at synge i Royal Albert Hall, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi.

Filmen vises i den store sal fra på mandag.

Annonce

Familiens liv i fare

I den lille sal vises fra på mandag ”Dark Waters” om den vedholdende advokat Robert Bilott, der afslører en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af verdens største selskaber Dupont Chemicals. I sin kamp for at få sandheden frem bringes Roberts fremtid, familie og liv i overhængende fare, og Robert må gøre op med sig selv, hvor langt han er villig til at gå for retfærdighed.

I hovedrollerne ses bl.a. Mark Ruffalo og Anne Hathaway.

Annonce

Opbyggelig men ikke kvalm

I resten af denne uge er der kun én film på programmet, "Wild Rose". Den er til gengæld rigtig god, siger anmelderne. Bo hr. Hansen skriver fx i filmmagasinet Ekko, at den er charmerende og opbyggelig, og han uddyber: - Opbyggelig uden at være kvalm, og ansvarlighed skal der jo til i disse tider, ikke sandt?

”Wild Rose” er en Biografklub Danmark-film med stortalentet Jessie Buckley i hovedrollen. Hun spiller musikeren Rose-Lynn, der drømmer om en karriere i Nashville, men drømmen synes meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder med at gøre rent.

Filmen er en premierefilm, og den præsenteres som ”ikke en musical, men fuld af musik”.

Annonce

Weekend’ens familiefilm

Weekendens familiefilm er ”Samsam” i den lille sal og ”Kaptajn Sabeltand” i den store.

Samsam handler om den unge og frygtløse Samsam, der har næsten alt, hvad en kosmisk helt kan drømme om: kærlige, heroiske forældre, en masse supervenner og sin egen flyvende tallerken til at udforske rummet ... men superkræfterne har han endnu ikke.

”Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant” handler om drengen Pinky og hans bedste veninde Veronica. Sammen drager de to på eventyr med piraten Kaptajn Sabeltand i jagten på en sagnomspundet magisk diamant, der kan opfylde ønsker.

"Wild Rose” med stortalentet Jessie Buckley er charmerende og opbyggelig, uden at være kvalm, skriver Bo hr. Hansen i filmmagasinet Ekko.Nogle i koret fortrækker klassisk musik, andre pop, men de må enes, da Sangklubben får chancen for at synge i Royal Albert Hall. Filmen er bygget på en sand historie. Foto: Aimee Spinks
Weekendens familiefilm er ”Samsam” i den lille sal.
Nogle i koret fortrækker klassisk musik, andre pop, men de må enes, da Sangklubben får chancen for at synge i Royal Albert Hall. Filmen er bygget på en sand historie.
"Wild Rose” med stortalentet Jessie Buckley er charmerende og opbyggelig, uden at være kvalm, skriver Bo hr. Hansen i filmmagasinet Ekko.
Familiefilmen "Samsam" vises i lille sal.
”Dark Waters” handler om den vedholdende advokat, Robert Bilott, der afslører en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af verdens største selskaber: Dupont Chemicals.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce