Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ny stresscoach på holdet i Det Blå Hus

Jane Kofod tager stadig mod klienter i sin klinik i privaten i Allested-Vejle. Men nu kan man også møde hende i Det Blå Hus. Arkivfoto: Maria Retoft Pedersen
Jane Kofod sprang ud som selvstændig i sommer i Allested-Vejle, og nu rykker hun også ind i behandlerfællesskabet i Faaborg.
Annonce

Faaborg: Det Blå Hus i Østergade har udvidet sin behandlerstab med endnu en behandler, nemlig stresscoach Jane Kofod, der tilbyder stressbehandling.

Jane Kofod er uddannet certificeret stressvejleder og stresscoach samt positiv psykologivejleder med speciale i styrker. Jane Kofod arbejder for nuværende som socialrådgiver for et vikarbureau, hvor hun har arbejdet i fem år.

Hun har haft meget travlt i alle årene og er blevet sendt rundt for at fylde de huller, som stressede og sygemeldte kolleger har efterladt. Jane Kofod har igennem årene set, at stressniveauet ikke daler på trods af mange gode tiltag på arbejdspladserne.

Det har givet Jane interessen for, hvordan man kan nedbringe stress, og hvad der skal til for, at medarbejderne rundt om i virksomhederne kan komme i bedre trivsel og passe bedre på sig selv i den fortravlede hverdag, vi lever i.


Jane Kofod glæder sig over at få kolleger med andre fagligheder og tænker, at det kan være en fordel at kombinere hendes samtaler med de allerede eksisterende tilbud i Det Blå Hus.

Fra artiklen


En stressfri medarbejder er en langt større ressource for en arbejdsplads og kan på alle måder yde et større og mere kompetent stykke arbejde end en stresset medarbejder, mener hun.

Annonce

Aften- og weekendtider

1. juni åbnede Jane Kofod klinikken Mindfulpatience i privaten på Spurvelunden 68 i Allested-Vejle, og nu er hun så også blevet en del af behandlerholdet i Det Blå Hus.

- Faktisk var det lidt tilfældigt, at jeg opdagede muligheden, da jeg selv skulle have en zoneterapibehandling i Det Blå Hus, fortæller hun.

Jane Kofod vil være til stede i Det Blå Hus og tilbyder tider torsdag aften, fredag og lørdag. Tider om fredagen kan også være fra klinikken i Allested-Vejle, oplyser hun.

Hun har valgt at holde aftenåbent om torsdagen og lørdagsåbent i et kortere tidsrum for, at personer, der ikke ønsker at tage fri fra arbejde, har mulighed for behandling uden at delagtiggøre andre i det.

Jane Kofod glæder sig over at få kolleger med andre fagligheder og tænker, at det kan være en fordel at kombinere hendes samtaler med de allerede eksisterende tilbud i Det Blå Hus.

Hun glæder sig til at komme i gang i Det Blå Hus og få adgang til og gøre brug af de mange gode ressourcer og kompetencer fra de dygtige og garvede behandlere, der allerede er tilknyttet Det Blå Hus, lyder det.

Drømmen er, at hun på sigt kan slippe sit nuværende arbejde og arbejde på fuld tid som stressbehandler.

Det Blå Hus i Faaborg er en kombineret Helsekostforretning og alternativt behandlerhus, som netop har holdt 15-års fødselsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce