Annonce
Ugeavisen Faaborg

Nye redningsvester for 16.000 kroner til Faaborg Roklub

TrygFonden har imødekommet en ansøgning fra Faaborg Roklub, og pengene blev for nyligt overrakt af Jane Heitmann (midt). Privatfoto
Annonce

Faaborg: TrygFonden har imødekommet en ansøgning fra Faaborg Roklub på 16.000 kroner til nye redningsveste, som for nylig i flot vejr blev overrakt af medlem af TrygFondens regionale bestyrelse i Region Syddanmark, Jane Heitmann.

TrygFonden bruger årligt mange ressourcer på at lære danskerne at færdes sikkert i, ved og på vand. Det arbejde handler bl.a. om brug af redningsveste – hele året rundt, til både børn og voksne og uanset aktiviteten på vandet. Og det er netop det arbejde, som Faaborg Roklub bidrager med i deres ansøgning. Roerne viser tydeligt, at de tager tryghed og sikkerhed alvorligt og bidrager med at ”opdrage” medlemmerne til at brug af redningsveste på vandet er en naturlig del af udstyret, når man tage tager på vandet.

- I viser os alle, at nok skal det være en sjov og fornøjelig tur, men I prioriterer sikkerhed højt, og udstyret skal være i orden, lød det fra Jane Heitmann, da hun overrakte de nye redningsveste til Faaborg Roklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce