Annonce
Ugeavisen Faaborg

Nytænkende samarbejde: Pop-up shop på Hotel Faaborg skaber liv under nedlukning

Dinna Andersen, der står bag Kozy Home, rykker ind på Hotel Faaborg, mens restauranten er lukket ned. Privatfoto
Hotelejer Charlotte Stiller har inviteret virksomheden Kozy Home indenfor. Man kan besøge pop-up shoppen til og med påske.

Faaborg: Da regeringen for nylig lempede restriktionerne, måtte landets restauranter se sig forbigået. Det blev heller ikke i denne omgang, at de fik lov til at åbne op for gæster.

Nedlukningen, der nu har varet i mere end to måneder, gør ondt, og selvstændige må tænke kreativt for at holde gang i forretningen.

Charlotte Stiller, der ejer Hotel Faaborg, er derfor kommet på en ny idé, der skal skabe liv i det alt for tomme hus. Hun har inviteret den nystartede iværksætter Dinna Andersen, der ejer virksomheden Kozy Home, til at åbne en pop-up shop i en del af restauranten den kommende måned frem til og med påske.

Derfor kan man fra lørdag 6. marts købe gamle malede og istandsatte møbler, vaser, lys og andet spændende boligtilbehør i hotellets lokaler omkring receptionen.


Min virksomhed er baseret på en webshop med kunder i hele landet, men jeg vil meget gerne vise mine varer fysisk frem for faaborgenserne, og det får jeg muligheden for nu i en måneds tid.

Dinna Andersen


Den idé var Dinna Andersen helt med på.

- Som nystartet virksomhed kan jeg bruge al den synlighed og markedsføring, som byder sig. Min virksomhed er baseret på en webshop med kunder i hele landet, men jeg vil meget gerne vise mine varer fysisk frem for faaborgenserne, og det får jeg muligheden for nu i en måneds tid, lyder det i en pressemeddelelse fra Hotel Faaborg.

Charlotte Stiller glæder sig til samarbejdet og til, at der igen kommer liv i hotellets restaurant.

- Jeg synes, at de ting, Dinna laver, passer så fint ind i stilen her på hotellet, og tænkte, at vi ville være et godt match. Nu sker der lidt i marts, og så håber jeg på, at vi igen får lov at åbne op for servering efter påske, så vi kan gå et forår og en sommer i møde med travlhed oven på en meget stille vinter, siger hotelejeren.

Charlotte Stiller må stadig holde restauranten lukket, og så må der tænkes nyt. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce