Annonce
Ugeavisen Faaborg

Opfordring fra Vores Faaborg & Egn: Støt det lokale ved at købe gavekort

De eletroniske gavekort til Vores Faaborg & Egns medlemmer kan købes hos Flemming Munkesø i SuperBrugsen. Arkivfoto
Signe Pardorf Nielsen, bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg&Egn, har engageret sig i flere forskellige netværk for at få input til at hjælpe de lokale forretninger gennem coronakrisen. Hun har en opfordring til borgerne: Støt de lokale butikker ved at købe gavekort.
Annonce

Faaborg og omegn: Coronakrisen tærer hårdt på de lokale butikker og forretninger, og mange har måttet lukke for deres fysiske butik, mens store dele af Danmark også er lukket ned.

Men der er faktisk stadig en måde, man kan støtte de lokale butikker på, lyder budskabet fra Signe Pardorf Nielsen, bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg&Egn.

- Jeg vil opfordre til, at man køber gavekort ved de lokale butikker. Selvom det meste af landet er lukket ned, er der stadig nogen, der har fødselsdage, jubilæer og andre mærkedage. Og så er det en måde, man kan støtte forretningerne på, siger hun.

Hvis man køber et gavekort hos den enkelte butik, så støtter man den enkelte butik direkte og med det samme. Men man har også mulighed for at købe gavekort fra Vores Faaborg&Egn, som kan benyttes hos alle foreningens medlemmer.

- Godt nok støtter det ikke direkte lige nu, men nu krisen er ovre, og butikkerne igen åbner op, så kommer der penge i kassen, der hvor gavekortene bliver brugt. Og der er gode chancer for, at der sker et merkøb, når man alligevel er inde og bruge et gavekort, siger Signe Pardorf Nielsen.

Vores Faaborg&Egn-gavekortene kan købes hos SuperBrugsen i Mellemgade, som holder åbent som vanligt.

Signe Pardorf Nielsen indgår i flere forskellige netværk, hvor hun får inspiration til, hvordan hun bedst kan hjælpe handelslivet gennem krisen. Arkivfoto
Annonce

Deler erfaringer

Signe Pardorf Nielsen har inviteret alle medlemmerne i Vores Faaborg&Egn til en lukket Facebookgruppe, hvor der kan deles frustrationer og gode råd til, hvordan man klarer sig igennem krisen.

Selv er hun med i et netværk af såkaldte ”city-chefer”. De mødes digitalt hver morgen og udveksler erfaringer. Her kan hun også få gode ideer til tiltag fra andre steder i landet, der også kan hjælpe det lokale handelsliv. Ligeledes samarbejder hun med bymæglerne i Ringe samt Faaborg-Midtfyn Kommune om forskellige initiativer.

Hun tør ikke spå om, hvorvidt krisen kommer til at koste lokale forretninger livet.

- Der er ingen, der ved, hvor det her ender henne. Det er altid vigtigt at købe lokalt, og lige nu er det endnu vigtigere, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Annonce