Annonce
Ugeavisen Faaborg

Orker ikke at afspritte musekranier og fugleæg: Lyø Skrønemuseum rykker udendørs

Susi Hansen rykker Lyø Skrønemuseum udendørs. Arkivfoto: Anne Jørgensen
Annonce

Lyø: Lyø Skrønemuseum melder pas med hensyn til afspritning og afstandstagen. Direktør Susi Hansen magter ikke at afspritte alle musekranierne, muslingeskallerne ogfugleæggene mellem hvert besøg.

- Noget af det charmerende ved Lyø Skrønemuseum var, at vi sad sammen og hørte historier. Hvis ungerne hoppede op på køkkenbordet, kunne der stuves cirka 20 mennesker sammen i det lille køkken. Det lyder som et sagn fra gamle dage. Den går ikke mere, så nu lukker Lyø Skrønemuseum i sin gamle skikkelse, lyder det fra Susi Hansen i en pressemeddelelse.

Skrønologen lukker dog helst ikke munden af den grund, så nu flytter skrønemuseet ud ihaven. Hekse, kannibaler og skrumpehoveder er pakket ned i en jordemodertaske, som kan tages med ud. Og de andre museumsting, der kan tåle dagens lys, kommer også frem idette.

- Enhjørninge-guldhornet tager sig absolut bedst ud i solskin, lyder det fra Susi Hansen, som tager i mod i sit auditorium på den nye trappe og rundt i haven på Lyø.

Arrangementer kan bookes på telefonnummer 20631883. Publikum har ret til aflysning i sidste øjeblik i tilfælde af dårligt vejr. Prisen er 50 kroner pr. person.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Annonce