Annonce
Ugeavisen Faaborg

Poetisk lydvandring i Sollerup Skov

Den poetiske lydvandring begynder i Sollerup Skov ved Faaborg. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Sollerup: Man kan komme på en poetisk lydvandring i naturen i Sollerup Skov med poetry slammer og forfatter Kim Linnet i ørerne.

"Poetiske Lydvandringer i Naturen" er Spoken Word Festivals nye podcast-serie, hvor fem lokale digtere guider dig frem og tilbage, i historien, fortællinger, ord og rytmisk poesi, mens du træder i samme terræn, som den poetiske lydvandring tager sit udgangspunkt i.

Podcast-serien lanceres guidet af forfatteren bag lydvandringen torsdag den 15. oktober kl. 13-14.30 - mødested ved holdepladsen syd for Ny Stenderupvej på Odensevej. Man kan også lytte alene og gå ruten, når man har tid. Husk mobiltelefon med netforbindelse og høretelefoner.

Lydvandringen fra landevejen nord for Faaborg gennem Sollerup Skov til Fyns største sø Arresø er ganske magisk. Her er højstammet bøgeskov som grønner skyerne, tætte grantykninger der tystner lydene og åbne enge med græssende køer. Sammen med rislende kilder og rørdrummens pauker over Arresø har landskabet siden 1800-tallet været en naturlig inspiration for mange af de sydfynske kunstnere, og ruten har nu fået sin egen lydvandring.

- Områdets stednavne, det kuperede landskab, de majestætiske træer og det evigt rindende vand har næsten skrevet sig selv ind i lydvandringens manuskript og har været en markant inspiration, fortæller Kim Linnet i en pressemeddelelse.

- Samtidig havde jeg et ønske om at hensætte den vandrende lytter i samme tilstand, som jeg selv nyder i naturen; en tilstand af tankerækker, som både peger frem og tilbage i livet og på den måde kan få noget så simpelt som en gå-tur til at give fred og skabe løsninger, siger Kim Linnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce