Annonce
Ugeavisen Faaborg

Populær kæde vender tilbage til Faaborg: Åbner sommerbutik igen i år

Minimal havde en god sommer i Faaborg sidste år - til juni rykker kæden ind med sommerbutikken endnu en gang. Arkivfoto: Bent Warncke
Butikken holder åbent fra midt i juni til slut august. – Vi vil gerne være der, hvor kunderne er ude i sommerlandet, lyder det fra direktør Torben Mouritsen.

Faaborg: Igen i år åbner Normal-kæden en række pop up-butikker i det danske sommerland, og en af dem kommer til at ligge i Faaborg. Ligesom sidste år kommer butikken til at ligge i lokalerne i den nederste del af Østergade, der tidligere husede Vero Moda.

Sommerbutikkerne ligner på mange måder de Normal-butikker, man ser i storcentre og i større byer - de er bare lidt mindre, og de rummer ikke det fulde Normal-program, når det gælder varesortiment.

- Vi vil gerne gentage aktiviteten fra sidste sommer. Mange af vores faste kunder tager ud i sommerlandet, og vi vil gerne være til stede der, hvor vi er. Derudover vurderer vi jo hele tiden, hvor det er relevant for os at ligge permanent, og hvor vi kan lave en fornuftig forretning, siger direktør i Normal-kæden Torben Mouritsen.

Annonce

Selvom Minimal-butikken havde en fin sommer i Faaborg sidste år, var det altså ikke nok til, at kæden slog sig ned permanent.

- Hvis vi skulle åbne en permanent Normal-butik, er lokalet heller ikke stort nok. Så skulle vi ud og finde et andet sted. Der er ikke aktuelle planer lige pt, men vi vurderer løbende, siger Torben Mouritsen.


Så længe nogen har lyst til at vælge os til, så synes jeg, vi skal være glade. Jeg tror, at turisterne synes, at jo flere blandede bolsjer, der er her, des sjovere synes de også, det er at være her.

Signe Pardorf Nielsen, Vores Faaborg & Egn


Minimal-butikken åbner den 11. juni og lukker i slutningen af august. Butikken kommer til at have mellem seks og ti ansatte, en blanding af fuldtidsansatte og deltidsansatte.

Flere blandede bolsjer

At Normal-kæden åbner sommerbutik i Faaborg, er en god nyhed, lyder det fra Signe Pardorf Nielsen, der er bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg & Egn.

- Der kommer så mange mennesker til byen i sommerperioden. Det, vi oplevede sidste sommer var, at Minimalbutikken lokkede nye typer af kunder ind til byen. Jeg er rigtig glad for, at der kommer liv i det lokale, siger hun.

- Vi må også erkende, at Faaborg er en by, der har flest mennesker om sommeren. Der er brug for flere spisepladser, flere sengepladser osv. Så længe nogen har lyst til at vælge os til, så synes jeg, vi skal være glade. Jeg tror, at turisterne synes, at jo flere blandede bolsjer, der er her, des sjovere synes de også, det er at være her, siger hun.

Normal-kæden har 275 butikker på tværs af markeder – herunder en del i Norge, Sverige og Frankrig. I Danmark har kæden lige i underkanten af 100 permanente butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Udviklingsekspert: Museum afspejler de trends, der får folk til at søge tilbage til naturen

Ugeavisen Faaborg

Store forventninger til nyt museum fra borgmester og turistaktører: - En ny og moderne attraktion

Ugeavisen Faaborg

Naturen giver operationspatienter ro: Erfaringer fra OUH får plads på særudstilling på Øhavsmuseet

Ugeavisen Faaborg

Fra Sydsjælland til jernaldermosen på det nye Øhavsmuseum: Tore hentede en død hest på Tærø

Annonce