Annonce
Ugeavisen Faaborg

Posten flytter til Føtex: Brugsen i Faaborg dropper Posthuset

15. november åbner PostNord i Føtex Faaborg. Superbrugsen har ikke ønsket at forlænge en samarbejdsaftale, der blev lavet tilbage i 2006.
Annonce

Faaborg: SuperBrugsen i Mellemgade, Faaborg vil ikke længere huse Posthuset. Om en uge flytter postbutikken ud til Føtex på Brønnersvej, som ser frem til nye bofæller:

- Vi glæder os rigtig meget til at få posthus i butikken og har en forventning om, at posthuset i endnu højere grad vil være med til at gøre Føtex til et omdrejningspunkt i lokalområdet. Det er en ekstra, god service for vores kunder, at de kan hente deres pakker sendt med PostNord og klare andre postærinder her hos os, siger Steffen Bech, varehuschef i Føtex Faaborg ifølge en pressemeddelelse.

Hos PostNord deles glæden:

- Jeg er rigtig glad for, at Føtex har ønsket at overtage posthuset. Det har stor betydning for både borgerne og erhvervslivet i Faaborg, som dermed også fremadrettet er sikret en god, lokal postservice, siger Anette Hansen, distriktschef i PostNord.

Flemming Munkesø, uddeler i SuperBrugsen Faaborg, forklarer om baggrunden:

- Det økonomiske incitament for os til at drive postbutik er så lille, at vi har valgt op opsige aftalen med PostNord. Det kommer ikke til at betyde personalereduktion i SuperBrugsen, for vi har andre opgaver til hænderne.

PostNord, i sin tid PostDanmark, har holdt til i SuperBrugsen siden 2006, da det vakte nogen bestyrtelse i Faaborg, at "det rigtige posthus" lukkede.

Posthuset i Faaborg åbner 15. november hos Føtex. Det nuværende posthus hos SuperBrugsen fortsætter året ud. Hos Føtex vil kunderne på samme vis som nu kunne hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkelabels i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens dage fra kl. 8.00-21.00. Det vil også være muligt at sende rekommanderede breve og pakker til udlandet.

I SuperBrugsen vil man fortsat kunne købe frimærker og det vil også fortsat være muligt at få leveret forsendelser til butikkens pakkeboks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce