Annonce
Ugeavisen Faaborg

Prøv at trykke på museet

Børn kan i efterårsferien prøve grafisk trykteknik på Faaborg Museum. Pressefoto

Børn kan prøve grafisk trykteknik eller besøge museets havehus, som er omdannet til "atelier" i efterårsferien.

Annonce

Faaborg: Faaborg Museum giver i efterårsferien børn mulighed for at opleve og prøve grafisk trykteknik. Den sker 17. og 18. oktober, begge dage fra kl. 11.30 til 14.

Inspirationen kan hentes fra den aktuelle særudstilling "Aftryk af liv", hvor Fyns Grafiske Værksted i Odense kommer til Faaborg og holder workshop for børn på museet. Der er mulighed for at deltage onsdag eller torsdag i efterårsferien.

Underviser er grafiker Trine Anderschou. Det koster 75 kroner at være med, og billetter kan købes på Visit Faaborgs hjemmeside: https://www.visitfaaborg.dk/booking/29493.

Museet byder i efterårsferien også på besøg i museets hyggelige havehus, som er omdannet til "atelier" med masser af farverige kridt til kreativ udfoldelse.

Her kan man farvelægge og male sin egen alf og være med til at dekorere havehusets vægge med det færdige resultat. Der er også mulighed for at lave sine egne kridttegninger inspireret af Bigum & Hansens univers.

I vinterhaven er der frem til søndag 21. oktober mulighed for at arbejde med kul og gråtoner og være en del af den fælles ophængning, der er blevet skabt med inspiration fra John Olsens grafiske univers.

Begge aktiviteter er gratis for museets gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce