Annonce
Ugeavisen Faaborg

Psykolog, vintage og fødder: Kom til åbent hus i helhedshuset i Korinth

Rikke Hansen (tv), Anette Terp Thode, Lene Christiansen (th) og Stina Thode (bagerst) kan du møde til åbent hus-arrangement på Kaj Lykkes Vej 5. Privatfoto
Kaj Lykkes Vej 5 i Korinth er blevet til et fællesskab, hvor der er plads til både vintageshop, psykolog og fodplejer. Du kan møde dem alle til åbent hus-arrangement.
Annonce

Korinth: Da Anette Terp Thode åbnede Anette Fodplejeklinik på Kaj Lykkes Vej 5 i Korinth i januar, drømte hun om, at huset kunne udvikle sig til et fællesskab af flere aktører og behandlere. Og nu er drømmen faktisk gået i opfyldelse.

I hvert fald er der kommet mere liv i huset, siden Ugeavisen Faaborg sidst var på besøg, og nu inviterer fællesskabet i helhedshuset, som de selv kalder det, til åbent hus onsdag 29. maj klokken 19-21, så også alle de lokale kan komme og hilse på.

I marts rykkede 45-årige Rikke Hansen ind i et af lokalerne. Hun er uddannet psykolog og regner med, at autorisationen kommer i hus i løbet af sommeren.

Hun har lejet et værelse, hvorfra hun hjælper primært voksne med alt fra angst, depressioner og stress til personlighedsforstyrrelser, diagnoser og livskriser.

I dagtimerne arbejder hun hos en såkaldt ”anden aktør” inden for beskæftigelsesområdet.

- Jeg fik lyst til også at prøve noget andet. Og jeg har længe gået med tanken om at starte op for mig selv, men så er man også bare helt sig selv. Her er det givende, at vi er flere forskellige fagligheder sammen, og der er også noget socialt, siger hun.

Rikke Hansen vil være til stede i huset på eftermiddage, aftener og weekender efter aftale.

Hun glæder sig til at hilse på gæsterne til åbent hus.

- Folk kan komme og få en snak om, hvad man kan få hjælp til, hvad mine ydelser koster og bare se ”giraffen”, siger hun.

Annonce

Kig på vintage-fund

Lene Christiansen og Stina Thode, svigermor og svigerdatter, står bag den anden nyhed i huset på Kaj Lykkes Vej. De har åbnet en vintage-butik med genbrudsfund i fransk landstil.

- Så der vil være masser at kigge på, mens man venter på en behandling eller på psykologen, siger Lene Christiansen.

Lene Christiansen og Stina Thode har en fælles interesse i vintage-shopping, og på loppemarkeder og hos private gør de køb, der får plads i deres egen butik. Men de har begge job andre steder, så butikken vil være åben på udvalgte tidspunkter.

- Når flaget er ude, er butikken åben. Ellers har vi en Facebook-side, hvor meget af handlen vil foregå, og hvor man også kan aftale besøg, siger Lene Christiansen.

Lene Christiansen og Stina Thode vil også være til stede ved åbent hus-arrangementet.

Det samme vil naturligvis også initiativtageren bag fællesskabet, Anette Terp Thode, der tilbyder zoneterapi og fodpleje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce