Annonce
Ugeavisen Faaborg

Så er butikkerne åbne igen: Handl lokalt - og vind præmie

Byens blomsterhandlere og Faaborg hjælper Faaborg delte blomster ud i morgentrafikken. Foto: Henrik Poulsen

Faaborg og omegn: Fra mandag 1. marts åbner butiksdørene igen til en stor del af detailhandlen i området.

Det vil vi med kampagnen "Faaborg Hjælper Faaborg", som Det Rigtige Faaborg og Ugeavisen Faaborg står bag, gerne være med til at fejre med en konkurrence, hvor du kan vinde flotte præmier, hvis du handler lokalt.

Det foregår helt simpelt ved, at du tager et billede af din bon, når du handler for mere end 200 kroner i en af byens butikker efter 1. marts. Billedet af din bon lægger du op her på Faaborg hjælper Faaborgs Facebookside eller sender det til mawr@fyens.dk.

Så er du med i lodtrækningen om blandt andet en lækker gavekurv fra Korsvejens Blomster til en værdi af 500 kroner. Tina Skov, Korsvejens Blomster, fortæller her om baggrunden for, at de har valgt at sponsorere gavekurvene til konkurrencen:

- Vi har jo været heldige at måtte holde åbent hele vejen igennem, og vi vil gerne give lidt igen til byen. Vi har virkelig følt med vores kolleger inde i bymidten, og vi har snakket lidt frem og tilbage om, hvad vi kunne gøre. Så vi tænkte, at det her måske var vores lille måde at kunne hjælpe med at sætte gang i handelslivet igen.

Vi trækker en eller flere vindere hver uge de næste tre uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce