Annonce
Ugeavisen Faaborg

Sanne elsker at fange de gode udtryk på sine billeder

Sanne Hertz Winther har længe drømt om at få sit eget fotostudie. Nu er drømmen gået i opfyldelse, og hun var selv en af de første, der blev foreviget i det. Foto: Henrik Poulsen
Sanne Hertz Winthers drøm om eget fotostudie går nu i opfyldelse, når hun rykker ind i kontorfællesskab i Bryggergården i Faaborg.
Annonce

Faaborg: At fortælle historier med billeder har altid været en del af Sanne Hertz Winthers liv.

- Jeg har en storebror, der er uddannet fotograf, så det er jeg jo nok blevet grebet lidt af, fortæller hun.

For seks-syv år siden købte hun et professionelt kamera, og siden har hun på hobbybasis fotograferet både børn, familier, bryllupper og barnedåbe.

- I nogle perioder har jeg haft meget at lave, i andre perioder har det ikke fyldt så meget, men ordet har ligesom spredt sig. Jeg elsker at få et godt udtryk i de billeder, jeg laver. Jeg har fotograferet rigtig mange ude i naturen, hvor vi jo har smukke steder hernede, siger hun.

Hun er uddannet sygeplejerske med en kandidat i klinisk sygepleje. Til daglig arbejder hun som afdelingsleder i sygelplejen i Faaborg.

Hun er dog på orlov fra sit job i disse måneder, og da der pludselig blev en mulighed for at rykke ind i kontorfællesskabet i Bryggergården, så Sanne Hertz Winther en mulighed for at gøre mere ved sin store hobby.

Annonce

Greb chancen

- Jeg har i mange år ønsket mig et fotostudie, og jeg blev lidt træt af at have det derhjemme, hvor det halve af huset skulle møbleres om, for at jeg kunne være der. Jeg har kigget på mange steder gennem årene, men nu bød der sig denne mulighed, og så er det jo bare med at springe ud i det. Man skal nogen gange også turde gå efter de drømme, man har, siger hun.

Hun glæder sig til at gøre lidt mere ved sin hobby, men om det engang også skal være en levevej, ved hun ikke endnu.

- Kan jeg leve af det, så er det det, jeg skal. Kan jeg ikke leve af det, så er det også helt fint. Jeg kan godt lide det arbejde, jeg har. Men det her har været en drøm i mange år, så jeg glæder mig til at give det lidt mere opmærksomhed og se, hvad der sker. Jeg synes, det er fantastisk at få lov at fortælle andre mennesker historier gennem billeder, siger hun.


Jeg har i mange år ønsket mig et fotostudie, og jeg blev lidt træt af at have det derhjemme, hvor det halve af huset skulle møbleres om, for at jeg kunne være der. Jeg har kigget på mange steder gennem årene, men nu bød der sig denne mulighed, og så er det jo bare med at springe ud i det. Man skal nogen gange også turde gå efter de drømme, man har.

Sanne Hertz Winther


- Nu mærker jeg efter, hvordan efterspørgslen er. Jeg kommer ikke til at være i studiet fra 8-15 hver dag. Til gengæld kommer jeg til at tage aftener og weekender i brug, så det skal nok kunne fungere, siger hun.

Annonce

Website på vej

I Bryggergården bliver hun en del af et nystartet kontorfællesskab, som Det Rigtig Faaborg står bag.

- Som fotograf arbejder jeg meget selvstændigt, men jeg tror, at det også kan være med til at give mig noget synlighed, at jeg holder til her, og at vi også kan gøre brug af hinanden internt, siger hun om sine nye "kolleger".

Man kan følge Sanne Hertz Winthers arbejde på Facebooksiden "Winther Foto - Faaborg", og et website er også lige på trapperne.

- Jeg glæder mig mest til at få lov til at tage nogle gode billeder, som andre skal have hængende derhjemme og bliver glade for. Hvem elsker ikke at have et godt billede hængende i en ordentlig kvalitet, siger hun.

Sanne Hertz Winther har fotograferiet i mange år og elsker at få det helt rigtige udtryk frem hos sine kunder. Foto: Henrik Poulsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce