Annonce
Ugeavisen Faaborg

Skiftedag: Frisørsalon skifter hænder efter 60 år i familieeje

"Salon 44" har gennem årene fået opbygget en god solid kundekreds. Den består af både lokale og kunder længere væk fra som Krarup og Faaborg for eksempel. - Beliggenheden her på hovedvejen gennem Korinth er rigtig god, siger Kis Bøg Nielsen (t.v.), som nu overlader styringen til Kathrine Vasegaard Ingildsen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Kis Bøg Nielsen afhænder Salon 44 i Korinth til Kathrine Vasegaard Ingildsen men fortsætter som ansat i forretningen.
Annonce

Korinth: I 1997 overtog Kis Bøg Nielsen "Salon 44" fra sin mor, og nu har hun drevet den i godt 21 år. Men fra 1. november bliver det én udefra, der kommer til at stå i spidsen for forretningen.

53-årige Kis Bøg Nielsen giver nemlig stafetten videre til 29-årige Kathrine Vasegaard Ingildsen.

- Siden 2013 har jeg været alene i salonen. Jeg har gennem en periode oplevet, at der har været lidt slitage - både mentalt og fysisk, og derfor var det tid til, at der skulle ske noget andet, fortæller Kis Bøg Nielsen, som dog stadig vil være at finde i salonen.

Hun fortsætter nemlig som ansat med Kathrine Vasegaard Ingildsen som chef.

- Vi har rigtig mange af de samme ideer, og jeg er rigtig glad for, at Kathrine vil stå i spidsen for salonen. Alternativet kunne jo have været, at jeg ville blive nødt til at lukke den på et tidspunkt. Jeg er bestemt ikke træt af at være frisør, og jeg glæder mig til at fortsætte med alle mine gode kunder. Så det er bestemt ikke, fordi jeg er på vej ud af salonen, understreger hun.

Vi har rigtig mange af de samme ideer, og jeg er rigtig glad for, at Kathrine vil stå i spidsen for salonen. Alternativet kunne jo have været, at jeg ville blive nødt til at lukke den på et tidspunkt. Jeg er bestemt ikke træt af at være frisør, og jeg glæder mig til at fortsætte med alle mine gode kunder. Så det er bestemt ikke, jeg er på vej ud af salonen.

Frisør Kis Bøg Nielsen

Annonce

Onlinebooking

Kathrine Vasegaard Ingildsen er udlært hos Afrodite Coiffure i Ringe, hvor hun siden blev ansat. Det seneste år har hun været på barsel. Hun er født og opvokset i Korinth, hvor hendes forældre stadig bor, og selv er hun bosat i Haagerup, så jobbet hos Salon 44 giver god mening for hende.

- Mange folk i Korinth kender mig, og det, tror jeg, er en fordel. Jeg har nok altid ønsket at få min egen salon og bestemme selv, og især nu hvor jeg har to små børn, siger hun.

- Vi vil stadig have rigtig meget fokus på at have god tid til kunderne og den gode kvalitet, som Kis har stået for, siger hun.

Nogle af de ting, Kathrine Vasegaard Ingildsen ellers vil arbejde med, er markedsføring via sociale medier samt onlinebooking.

- Det er noget af det, jeg er vant til og kender fra min tidligere arbejdsplads.

Derudover skal salonen friskes op.

- Jeg vil gerne sætte mit eget præg på det, siger hun.

Overtagelsen bliver markeret ved en velkomstreception 1. november klokken 14-17, hvor alle er velkomne til at komme og hilse på Kathrine Vasegaard Ingildsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

El-biler kan redde liv

Ugeavisen Faaborg

Konfirmationer uge 33

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 33

Ugeavisen Faaborg

Kom til KOL-kor i Faaborg

Annonce