Annonce
Ugeavisen Faaborg

Susanne Hinge springer ud som selvstændig med kreativ systue

Susanne Hinge er ved at lave et læderforklæde til en af sine kunder. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
53-årige Susanne Hinge er sprunget ud som selvstændig og har startet Hinges Systue i Nørre Broby. Det har altid været en drøm for den kreative syerske at starte sit eget, og med sine mange års erfaring i den kreative verden skal det nok bære frugt.
Annonce

Nr. Broby: Udefra ligner hal 3 på Ståbyvej 2 ikke så meget, men åbner du døren, så træder du ind i Susanne Hinges verden fyldt med levende lys, loppefund, polstrede møbler og juledekorationer. Bag en symaskine kan du finde 53-årige Susanne Hinge - det er hende, der står bag Hinges Systue.

- Det har altid været en drøm for mig, at jeg ville have mit eget, men når man er enlig forsørger og har børn, så tager man ikke så mange chancer, når det kommer til ens indtægt. Nu er den ældste fyldt 18, og så tænkte jeg: Nu skal det være, lyder det fra Susanne Hinge.

Susanne Hinge har altid levet livet kreativt, og har altid arbejdet med håndværk på en eller anden måde - både som håndarbejdslærer, som syerske og som møbelpolstrer. Hendes speciale ligger inden for skind og pels, og en af de helt store hobbyer, som den selvstændige kvinde ofte kaster sig ud i er upcycling - altså at reparere og istandsætte gamle og eller ødelagte ting for at give det et nyt liv og gøre det brugbart igen.

- Jeg har altid været meget kreativ, og da jeg var helt ung, strikkede jeg rigtig meget. Nu har jeg meget fokus på upcycling og indretning, siger Susanne Hinge.

Systuen har været åben siden 3. februar i år, men det er først nu, Susanne Hinge satser fuldt på det kreative værksted. Der har dog allerede været nogle større ordrer, som har sat gang i butikken - blandt andet har Susanne Hinge ompolstret 200 stole for Rønninge Forsamlingshus.

- Jeg synes, at det er gået godt, men jeg håber selvfølgelig, at det bliver større, nu hvor jeg satser mere på det, siger Susanne Hinge.

Hal 3, hvor Hinges Systue har fået hjemme, mangler stadig lidt lys, men indtil da har Susanne Hinge pyntet op med stearinlys. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
Den selvstændige kvinde har arbejdet mange år med ompolstring, og det er noget, hun fortsat tilbyder i Hinges Systue. Foto: Simone Maria Brouwer Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce