Annonce
Ugeavisen Faaborg

Tøjbutikken Nohr fortsætter

Tøjbutikken Nohr på hjørnet af Mellemgade og Torvegade blev taget godt imod af faaborgenserne, da den åbnede i april. Nu har Julie Kyhl Larsens far besluttet at drive den videre. Arkivfoto: Palle Søby
Annonce

Faaborg: Der er nu fundet en løsning, så tøjbutikken Nohr, som den blot 26-årige Julie Kyhl Larsen åbnede i april, kan fortsætte.

Den seneste melding fra butikken lød ellers, at Julie Kyhl Larsen af helbredsmæssige årsager så sig nødsaget til at lukke, og siden den 29. oktober har der været et ophørsudsalg i gang.

Meldingen i oktober lød også, at butikken var sat til salg, hvis nogen havde lyst til at tage over.

Der har da også været en del henvendelser, fortæller Julie Kyhl Larsens far, Claus Larsen, der har hjulpet en del til i kulissen med at få Nohr op at stå.

- Der har vel været 5-10 henvendelser. Nogle mere seriøse end andre, fortæller han.

Men nu har sagen så taget en lidt overraskende drejning. Claus Larsen (56), der egentlig har arbejdet i mange år som forsikringsmægler, har besluttet selv at købe butikken af sin datter og køre videre efter nytår.

- Den havde jeg så heller ikke selv lige set komme. Men nu kører Julie ophørsudsalget færdig indtil den 23. december, og så lukker hun sin butik. Men jeg genåbner den igen i det nye år med nogenlunde det samme koncept og i den samme ånd, fortæller han.

Butikken er især blevet populær på sit mix af børne- og dametøj fra Bestseller, og Claus Larsen indrømmer blankt, at dame- og børnetøj ikke er hans spidskompetence.

- Men der får jeg så noget hjælp. Det er en god forretning, vi har fået etableret, og folk har taget rigtig godt imod den. Investeringerne er foretaget, som han udtrykker det.

Claus Larsen kommer ikke til at stå i butikken, oplyser han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Ugens gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce