Annonce
Ugeavisen Faaborg

Tømrerfirmaet Niels Larsen fra Allested-Vejle kåret til Syddanmarks bedste tømrer

Niels Kristian Larsen har drevet tømrerfirma i 20 år. Privatfoto
Portalen håndværker.dk har ladet kunderne stemme og kåret vindere inden for flere kategorier.

Allested-Vejle: Henover efteråret har håndværkere i hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede håndværker i deres branche og region. Via søgeportalen Håndværker.dk har kunderne stemt og kåret vinderne. Tømrerfirmaet Niels Larsen fra Allested-Vejle er kåret som den bedste tømrer i Region Syddanmark.

Brugerne på søgeportalen Håndværker.dk har vurderet og anbefalet de lokale håndværkere, som de har haft hyret til en opgave. Det har dannet grundlag for konkurrencen Håndværker.dk Prisen 2020, hvor der er fundet 90 vindere fordelt på seks regioner i udvalgte brancher, lyder det i en pressemeddelelse.


Det betyder rigtig meget for os at vinde. Det er jeg stolt af. Især når det er kunderne, der har stemt.

Niels Kristian Larsen


Blandt vinderne er Tømrerfirmaet Niels Larsen fra Allested-Vejle, som nu kan bryste sig af titlen som den bedste tømrer i Region Syddanmark. Derudover hentede firmaet også en andenplads i kategorien ”tag” og en trejdeplads i kategorien ”gulv”.

Annonce

Dejlig anerkendelse

Indehaver af firmaet, Niels Kristian Larsen, er naturligvis glad for prisen:

- Det betyder rigtig meget for os at vinde. Det er jeg stolt af. Især når det er kunderne, der har stemt. I 2019 vandt vi førstepladsen i kategorien ”hovedentreprenør”, og jeg troede egentlig ikke, det var noget, folk lagde mærke til. Men det har de virkelig gjort. Vi har fået rigtig meget god respons, og det er dejligt at få sådan en anerkendelse, siger Niels Kristian Larsen, som har et par gode bud på, hvad der gør kunderne glade.

- Det er vigtigt, at man opfører sig ordentligt og holder sine aftaler samt bruger tiden på at forklare, hvad man tilbyder. Man får ikke bare et vindue, men man får et godt stykke arbejde. Troværdigheden og kvaliteten er det, der gør, at man får tilbagevendende kunder, siger Niels Kristian Larsen.

Annonce

48 års erfaring

Niels Kristian Larsen har omkring 48 års erfaring i tømrerfaget og har drevet selvstændig virksomhed i 20 år. Tømrerfirmaet har pt. fire ansatte.

Hovedpræmien blandt vinderne er en spritny Toyota Proace City-varevogn, som uddeles ved lodtrækning. Lodtrækningen skulle efter planen være foregået i forbindelse med fysiske Håndværker.dk Prisen-fester rundt om i landet, men pga. coronarestriktionerne er festerne udskudt til det nye år.

Tømrerfirmaet Niels Larsen må derfor vente i spænding noget tid endnu på, om varevognen skal udskiftes med en nyere model.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce