Annonce
Ugeavisen Faaborg

Tag et førstehjælpskursus og bliv hjerteløber

Når man er hjerteløber, bliver man tilkaldt via en app, når der er brug for hjælp i nærområdet. Pressefoto
Annonce

Faaborg: I løbet af september og frem til november tilbyder Dansk Folkehjælp og Region Syddanmark fire timers førstehjælpskurser helt gratis. Som deltager ved førstehjælpskurserne har borgerne efterfølgende mulighed for at blive hjerteløber i deres lokalområde.

Region Syddanmark ønsker at alle, som er eller gerne vil være Hjerteløbere, også har mulighed for at tage et førstehjælpskursus. Derfor tilbyder regionen i samarbejde med Dansk Folkehjælp nu kurser i Faaborg. På kurset bliver deltagerne undervist i livreddende førstehjælp og brug af en hjertestarter.

Som hjerteløber bliver man tilkaldt, når der sker et hjertestop i nærheden af det område, man befinder sig i. Tid er en afgørende faktor, når det handler om at redde liv, og derfor er det vigtigt, at der hurtigt kan være hjælpere til stede og yde førstehjælp og potentiel genoplivning. Hjerteløberne bliver kontaktet gennem en app. De første hjerteløbere kunne tilmelde sig tilbage i oktober 2017, og i maj 2020 var der 86.325 danskere tilmeldte. Tilmeldelse til førstehjælpskurset kan ske fra d.10 august via siden www.kursusbevis.dk

Kurset afholdes af instruktør Peter Eiberg op Øhavsskolen Afd. Uglen.

Der er kurser den 16. september kl. 17-21, 19. september klokken 17-21 og 4. november klokken 17-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce