Annonce
Ugeavisen Faaborg

Tag sydpå i efterårsferien – men kun til Avernakø

En af de sjove oplevelser på Avernakø Landhotel er Gitte Sørensens alpakaer - som er meget kærlige, både over for Gitte og hotellets gæster! Arkivfoto: Andreas Bastiansen
Annonce

Avernakø: Det plejer at være populært for danske børnefamilier at tage sydpå i skolernes efterårsferie. Men coronasituationen vil givetvis lægge en dæmper på både rejselysten og rejsemulighederne i år.

Det kan dog stadig lade sig gøre at komme sydpå - og man behøver såmænd blot tage færgen til en af de herlige øer i Det Sydfynske Øhav.

For eksempel til Avernakø, hvor Avernakø Landhotel de seneste fire-fem år har kørt et koncept i vinterferien med fokus på bedsteforældre og børnebørn. Nu er der et tilsvarende tilbud i den kommende efterårsferie.

- På grund af corona tror jeg, at mange familier i år kan have glæde af en ø-tur som alternativ til udlandsrejserne. Jeg får mange henvendelser fra folk, der spørger, om vi overhovedet har åbent uden for sommersæsonen - og vi har åbent hele året, fortæller Gitte Sørensen, der driver landhotellet i den gamle skole.

Her kan man få en både kreativ og aktiv efterårsferie. For eksempel med kreativt værksted, strandtur med vandkikkert, krabbefanger og net, mulighed for at opleve dyrepasserens hverdag på en ø, vandreture, cykelture, fiskeri på kysten samt hygge og godnathistorie ved brændeovnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce