Annonce
Ugeavisen Faaborg

To mekanikere under samme tag

Poul-Erik Hindsgalv har drevet Ørnehøjs Auto i 45 år, nu håber han, at Kinn Pedersen kan køres i stilling til arvtager. Foto: Maria Retoft Pedersen

Kip Autohandel er rykket ind hos Ørnehøjs Auto på Mørkebjergvej. Herfra skal de drive forretning side om side, og om alt går vel, bliver Kinn Pedersen kørt i stilling som arvtager, når Poul-Erik Hindsgavl trækker sig tilbage om nogle år.

Annonce

Faaborg: - Jeg har altid gået med livrem og seler, så jeg er faktisk lige ved at dø af skræk, griner Kinn Pedersen.

Han har vinket farvel til tilværelsen som lønmodtager, og satser nu fuldt ud på Kip Autohandel, som hidtil har været et hobbyprojekt på hjemadressen i Faldsled. Den 2. januar slår han dørene op til sin forretning, som er rykket under tag med Ørnehøjs Auto på Mørkebjergvej 5 i Faaborg.

- Vi kommer til at køre to forskellige forretninger under samme tag, men vi kan naturligvis hjælpe hinanden, når det er nødvendigt, og vi kan sparre om tingene, siger Kinn Pedersen.

Kip Autohandel servicerer alle bilmærker, og Kinn Pedersen fortsætter med salg af brugte biler fra hjemadressen. Med sig i projektet har han sin forlovede, Eva Nielsen, som lige nu går sygemeldt, men begynder i praktik hos Kip Autohandel.

På sigt bliver det forhåbentlig til en ansættelse.

- Vi vil gerne gøre det til et fælles projekt, siger parret.

Kip Autohandel skal være et fælles projekt for Kinn Pedersen og Eva Nielsen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce

Startede som 9-årig

Kinn Pedersens interesse for biler begyndte allerede i en ung alder, hvor han som 9-årig gik til hånde ved den lokale mekaniker i Faldsled. Siden kom han i lære hos Fiat i Faaborg og har efterfølgende været ansat for Opel i Faaborg.

For fem og et halv år siden så Kip Autohandel dagens lys som et hobbyprojekt.

- Jeg har længe gået med drømmen om at tage springet fuldt ud, men jeg har ikke rigtig turde, for at være helt ærlig. Men Eva (Nielsen, red.) gav mig et spark, og nu bød muligheden sig her, forklarer han om aftalen med Ørnehøjs Auto, hvor han har lejet sig ind.

Midt i december havde Kinn Pedersen sidste arbejdsdag på sit faste arbejde, og pt. går dagene med at gøre kontoret på Mørkebjergvej klar til åbningen i januar.

Kinn Pedersen og Eva Nielsen er i gang med at shine kontoret på Mørkebjergvej op, så det er klar til åbningen den 2. januar. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce

Arvtager på prøve

Poul-Erik Hindsgavl, der har drevet Ørnehøjs Auto i 45 år, har også en plan med at få Kinn Pedersen inden for dørene.

- Jeg har igennem noget tid været på jagt efter én, der kunne overtage, når mit helbred ikke kan mere. Kinn (Pedersen, red.) er her på prøve i tre måneder, og hvis alt går vel, så tager vi snakken om det. Kemien skal jo være i orden, siger han.

- Jeg synes, at han skal have chancen, og med det, jeg kender til Kinns indstilling til tingene, så skal det nok blive godt, siger han og understreger, at han bestemt ikke lukker forretningen ned eller har solgt den på nuværende tidspunkt.

- Jeg er her mindst 3-4 år endnu, og det har jeg også sagt til mine kunder. Og så må helbredet være det afgørende.

Kinn Pedersen håber, at kunderne vil tage godt imod ham, og er der nok at lave, vil han gerne ansætte på sigt.

- Jeg har en stor søn, som går på teknisk skole som mekaniker, og jeg kunne godt se for mig, at han kunne blive ansat her i firmaet, når han er færdig. Så er det et rigtigt familieforetagende, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Annonce