Annonce
Ugeavisen Faaborg

Tre søskende udstiller i Levins Hus

- Jeg har det meste af mit liv malet dyr, specielt køer og heste til ejerne. Så kom coronaen. og jeg kunne ikke komme ud til mine kunder. Jeg har i min høje alder fået en stor lyst til at male det, der farer rundt inde i mit hoved, og her er så et af resultaterne, fortæller Erik Larsen om dette billede. Privatfoto

Faaborg: Fra 1. juni til 5. juni udstiller de tre søskende Erik Larsen, Anne-Marie Junge og Hanne Skjellerup i Levins Hus, Vestergade 3 i Faaborg.

Udstillingen består af billedkunst og raku-brændt keramik i mange forskellige former, farver og udtryk. Den er åben alle dage fra klokken 11-17.

-Vi to søstre har i nogle år delt passionen for raku-keramikkens magi og har tidligere udstillet i Levins Hus. Nu er det en stor glæde for os at kunne præsentere vores brors billedkunst og dele oplevelsen med ham, lyder det fra Anne-Marie Junge.

Annonce
Jeg har arbejdet med raku-keramik i ca. fem år. Jeg blander selv mine glasurer, hvilket giver keramikken nogle specielle farver. Alle mine værker er unika, idet selve raku-brændingen bliver forskellig fra gang til gang, fortæller Hanne Skjellerup. Privatfoto Ind imellem keramikken, arbejder jeg også med andre former for kunst bl.a. skulpture i træ og malerier, malet med akryl og farvet tusch.
- Jeg er fascineret af at arbejde med lerets elasticitet. Det er især skulptur-teknikken, der er i fokus. I mine store og små værker kommer humoren ofte til udtryk, sådan helt af sig selv. Min inspiration kommer ofte fra former og farver fra den skønne natur, vi er omgivet af, lyder det fra Anne-Marie Junge. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce