Annonce
Ugeavisen Faaborg

Uforskammet ikke at ønske sig flere tilflyttere

Haastrup, som netop er kåret til Årets Landsby, er en af de landsbyer i Faaborg-Midtfyn, der har haft held til at tiltrække tilflyttere. Billedet her stammer fra tidligere i år, hvor dommerkomitéen bag Årets Landsby var på besøg. Arkivfoto: Hardy Hounsgaard
Annonce

"Behøver vi at være flere?"  var overskriften på journalist Palle Søbys causeren over folketallet i verden i Ugeavisen den 23.9.2020.

Jeg glippede nogle gange med øjnene og måtte læse det skrevne x to - nej, det omhandlede ikke tiden, hvori Matador foregik, men i nutidens Faaborg!

Journalister er jo i deres gode ret, qua ytringsfriheden, til at ytre sig om dette og hint - den ret benyttede Jyllands Postens journalister sig også af for få år siden - og alle kan vist huske, hvad dette afstedkom.

Som Apostlen Paulus sagde: "Alt er tilladt - men ikke alt er gavnligt". Dette burde Palle Søby skrive sig bag øret.

Et er at have sin personlige mening - et andet er at ytre sig i en lokalavis. At man ikke ønsker flere tilflyttere til Faaborg/Korsbæk. Det er direkte uforskammet!

Jeg er glad for, at lokalavisen er en gratisavis.

Svar fra redaktør Torsten Cilleborg:

Tak for dit brev. Det glæder os, at Palle Søbys klumme har sat tanker i gang hos dig. Det var meningen med den. Vi har ikke forventning om, at alle læsere skal være enige med os i alt, hvad vi bringer af holdningsstof. Så ville det blive lidt kedeligt. Jeg tror nok, du i dit læserbrev sigter til Jyllands-Postens Muhammedtegninger, og de repressalier, publiceringen medførte. Det, tænker jeg, må stå for egen regning - ligesom Palle Søbys klumme også gør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce