Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ugens Indspark: Skal vi starte en rose-kampagne?

Faaborg by og omegn har en masse at byde på, så lad os italesætte det i stedet for at tale om, hvad der ikke er, skriver Signe Pardorf Nielsen i Ugens Indspark. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce

Torsdag læste jeg et positivt opslag på Facebook, og dem kan der ellers godt være langt mellem - synes efterhånden, Facebook er blevet et “kom lad os brokke os”-medie.

Men det vil jeg da ikke brokke mig over.

En lokal butik opfordrer nemlig på Facebook til, at vi starter en rose-kampagne og taler positivt om byen. I stedet for at have øje for det negative skal vi så ikke sammen pudse brillerne og glæde os over alle dem i Faaborg, som klarer sig på trods af nettet og Corona-krisen. Byen er i øjeblikket hyggeligt juleudsmykket og har masser af gode butikker og spisesteder.

I mit job som bylivs- og erhvervskoordinator er min opgave at samle og styrke by og omegn gennem nye projekter, samarbejder og tankegange, der har til formål at booste erhverv, iværksætteri, handel, turisme og kultur.

Hvem kan være imod, at vi har det bedste sted at bo, arbejde og drive virksomhed?

Faaborg by og omegn har en masse at byde på, så lad os italesætte det i stedet for at tale om, hvad der ikke er!

Vi har i Vores Faaborg & Egn forsøgt at køre “Tak fordi du køber dine julegaver lokalt”-kampagne. Generelt har “handl lokalt” været italesat i hele 2020 - ikke bare her, men i hele Danmark, ja, faktisk i hele verden!

Signe Pardorf Nielsen

Bopæl: Millinge

Beskæftigelse: Bylivs- og erhvervskoordinator, Vores Faaborg & Egn.

Fritidsbeskæftigelser: Tennis, cykling og strik.

Vi har hørt det mange gange før, og hvis man bliver lidt træt, når man igen og igen hører sætningerne: “Støt det lokale handelsliv”, “Handl lokalt” og klassikeren “Hvis du vil have lokale butikker i morgen, skal du handle i dem i dag”, så kan jeg godt forstå det.

Det kan godt virke lidt som en løftet pegefinger, men det er positivt ment, og selvfølgelig kan der være varer, som man ikke kan få i Faaborg, men hvis vi alle som udgangspunkt starter her, så når vi langt.

Skulle du alligevel være lidt Covid 19-nervøs eller have gode grunde til at holde dig på lang afstand og derfor handler på nettet, så brug et ekstra kvarters tid på at starte hos de lokale butikkers og restauranters webshops eller skriv til dem via Facebook. Der kan du nemlig også handle lokalt. Endelig kan du også købe Vores Faaborg & Egn gavekort ved Visit Faaborg eller i SuperBrugsen.

Rigtig glædelig jul og god lokal juleshopping. Køb nu rigeligt!

Signe Pardorf Nielsen. Arkivfoto: Maria Retoft Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce