Annonce
Ugeavisen Faaborg

Værker med skam, fødsler og ordblindhed

Helga Heiberg er anerkendt for sine tegninger og tekstil-værker bl.a. om rollen som kvinde, mor og kunstner. Pressefoto
Annonce

Faaborg: Skam, kropsbevidsthed og utilstrækkelighed er nogle af de følelser, som Gudrun Hasle og Johanne Helga Heiberg arbejder med i deres værker på papir, tekstil og i tekster.

De to billedkunstnere udstiller nu sammen i fjerde og sidste udstilling i “Processen” i Skitsehandlen i Faaborg, en udstillingsrække om yngre kunstnernes arbejdsproces støttet af Øernes Kunstfond.

Gudrun Hasle har fået stor opmærksomhed for hendes værker om sin egen svære ordblindhed, og Johanne Helga Heiberg er anerkendt for sine tegninger og tekstil-værker bl.a. om rollen som kvinde, mor og kunstner.

Gudrun Hasle har fået stor opmærksomhed for hendes værker om sin egen svære ordblindhed. Pressefoto

Den anmelderroste forfatter Ida Luka Holmegaard bidrager med en tekst til udstillingen, som handler om intime rum, høflighed, skam og hvorfor Kafkas roman har fået netop titlen ”Processen”, hvorfra udstillingen har lånt sin titel.

Udstillingen åbner 10. oktober. September klokken 12-14.

- Vi har planlagt en udstillingsåbning, der tager højde for sundhedsmyndighedernes nye corona-restriktioner. Gæster kan besøge udstillingen i hold, og ventende gæster får mulighed for at gå en tur, f.eks. til Soze Kaffe og Risteri, som giver rabat til ferniseringsgæster, lyder det fra Skitsehandlen i en pressemeddelelse.

Johanne Helha Heiberg: F'ødsel. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce