Annonce
Ugeavisen Faaborg

- Vi har så meget at være stolte af

Svend Wolff, Faaborg: - Jeg er lige flyttet til Faaborg for tre måneder siden. Kulturlivet er meget blomstrende, både musisk og i forhold til foredrag. Jeg går selv til mange af dem i Faaborg Folkeuniversitet. Jeg går mange gode ture, her er meget at se på. Det er ikke mit indtryk, at der er en særlig mentalitet, der er kendetegnende for folk, der bor i Faaborg.
Ugeavisen spurgte et par af tilhørerne til arrangementet med Nassrin el Halawani, hvad de synes, der kendetegner Faaborg.
Annonce

Brødtekst

Lisbeth Kaare, Faaborg: - Jeg tror, vi er i en omstillingsproces. Hvis ikke vi gør noget mere, end vi har gjort hidtil, så ender det med, at Faaborg ikke kommer med i udviklingen. Mit bedste bud er, at vi skal skabe nogle arbejdspladser. Det er rigtig fint med alt det, der foregår omkring f.eks. Outdoor Sydfyn, og at vi udnytter det miljø, som vi har, men det nytter ikke noget, hvis ikke vi har nogle arbejdspladser. Der er et gevaldigt sammenhold i Faaborg, men vi er for lidt stolte af alt det, vi har. For vi er faktisk meget priviligerede, vi har så meget at være stolte af.
Lone Larsen, Faaborg: - Jeg flyttede til Faaborg for tre år siden fra Odense. Vi ville gerne bo ved vandet, og så fandt vi et hus i Faaborg. For mig er Øhavet og Klokketårnet kendetegnende for Faaborg. Det er et lille miljø, hvor folk kender hinanden. Det skal man lige vænne sig til.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce