Annonce
Ugeavisen Faaborg

Vibeke sætter fokus på dansk hudplejebrand en hel uge

Vibeke Jakobsen har totalt styr på produkerne fra Nilens Jord, og det vil kunderne kunne opleve i hele uge 10, hvor hun har sin fagprøve i Matas. Foto: Palle Søby
28-årige Vibeke Jakobsen er klar til sin fagprøve i Matas. Den går ud på, at hun hver dag i uge 10 sætter fokus på hudplejeprodukter fra Nilens Jord. Blandt andet med en kundeaften onsdag 4. marts.
Annonce

Faaborg: Kender du Nilens Jord?

Hvis ikke er der rigtig god mulighed for at komme til det i uge 10. Her skal 28-årige Vibeke Jakobsen gennemføre sin fagprøve som butikselev i Matas, og den handler netop om det danske hudplejebrand Nilens Jord, der kommer fra Farum og har eksisteret siden 1982.

- Jeg har stået for Nilens Jord fra dag ét, siden jeg kom i lære her i butikken, og derfor tænkte jeg, at det ville være naturligt at lave fagprøve om det mærke. Det er ved at blive et rimelig stort brand, blandt andet fordi det er allergitestet og uden parabener, parfume og æteriske olier, fortæller Vibeke.

Hun har lavet et udførligt program, hvor hun hver dag i uge 10 på forskellige måder bringer hudpleje i spil med udgangspunkt i Nilens Jord.

Mandag 2. marts kan du komme ind i butikken og få gode råd om renserutiner. Tirsdag er der gratis håndmassage og råd om, hvordan du holder hænderne pæne og unge. Onsdag handler det om neglelak, torsdag om læbestift og fredag om makeup.

Derudover arrangerer Vibeke Jakobsen onsdag en inspirationsaften, hvor en konsulent fra Nilens Jord kommer og fortæller om firmaets historie og dets produkter.

Hele ugen er der en købsbetinget konkurrence, hvor du kan vinde produkter, og lørdag kan du ved at købe for over 250 kroner poppe en ballon og vinde præmier.

I maj skal Vibeke Jakobsen til eksamen og forsvare sin fagprøve, og 19. juli er hun færdiguddannet som materialist.

- Jeg håber, at jeg bagefter kan få job i en Matas-butik et sted på Fyn, siger Vibeke, der bor i Nårup på Højfyn med sin kæreste og deres søn på syv år.

Vibeke er vokset op ved Assens, og inden hun for halvandet år siden kom i lære hos Matas i Faaborg, havde hun et halvt år på handelsskolen i Glamsbjerg.

Vibeke Jakobsen nærmer sig afslutningen på sin toårige elevtid hos Matas i Faaborg. 19. juli er hun færdig som materialist. Foto: Palle Søby
Selv om Vibeke har specialiseret sig i Nilens Jord, beskæftigere hun sig også med alle de andre brands og produkter hos Matas. Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce