Annonce
Ugeavisen Faaborg

Vil bestemme selv: 29-årige Mike Gregersen er blevet selvstændig med egen kloakservice

Mike Gregersen har alt sit udstyr med i bilen og dækker hele Fyn med Mg Kloakservice. Privatfoto
Mike Gregersen, Radby, har arbejdet med kloakker, siden han var 14. Nu har han åbnet egen virksomhed, Mg Kloakservice. - Jeg vil gerne føle stolthed over arbejdet hver gang, siger han.

Radby: Det var primært lysten til at kunne bestemme selv, der i november 2020 drev 29-årige Mike Gregersen til at blive selvstændig. Her så Mg Kloakservice dagens lys, og Mike Gregersen dækker hele Fyn døgnet rundt, når der er vrøvl med kloakkerne.

- Jeg havde bare lyst til at bestemme selv. Jeg synes, at sådan nogle firmaer kan blive for store. Jeg vil gerne lægge noget kærlighed i det, jeg laver. Når der kun er mig, er der også kun mig til at stå til ansvar for det, jeg laver. Det ligger der en stolthed i for mig, siger han.

Mike Gregersen har senest været ansat tre år hos JB Kloakservice i Odense, som han stadig har et samarbejde med.

- Vi hjælper hinanden, og hvis ikke jeg har helt nok til at fylde ugen ud, så løser jeg nogle opgaver for dem. For jeg er jo bare startet op for mig selv på fuld tid, siger han.

Annonce

Godt fra start

Mike Gregersen begyndte allerede beskæftige sig med kloakker, da han som 14-årig hjalp til i sin fars firma - og siden fortsatte han i andre firmaer


Hvis det fx har regnet rigtig meget, og folk står med vand i kælderen, så er de jo lykkelige, når jeg kommer og hjælper. Det er det hele værd, og det kan jeg rigtig godt lide.

Mike Gregersen


Mg Kloakservice har døgnvagt, og Mike Gregersen har ikke noget imod at stå til rådighed 24 timer i døgnet, så han er klar, når kunderne har brug for hans hjælp.

- Hvis det for eksempel har regnet rigtig meget, og folk står med vand i kælderen, så er de jo lykkelige, når jeg kommer og hjælper. Det er det hele værd, og det kan jeg rigtig godt lide.

Mike Gregersen er kommet rigtig godt fra start, siger han. Han har dog måtte give op på det administrative arbejde.

- Det må jeg erkende, at det duer jeg ikke til, så jeg har fået mig en bogholder, siger han med et smil.

Annonce

Ny bil

Drømmen er ikke, at firmaet skal vokse med flere ansatte på sigt.

- Jeg vil bare gerne have det til at køre rundt med mig selv. Så skal jeg ikke gå og være bekymret for, at det nu bliver gjort på den måde, jeg gerne vil have det, siger han.

Han har for nylig fået sin nye bil hjem, som er bygget, så der er plads til udstyret. Med den er Mike Gregersen klar til kloakspuling og rensning af faldstammer.

- Det er en af de måder, jeg kan holde prisen nede for kunderne, at jeg ikke skal have en stor lastbil med, siger han.

Man kan kontakte Mg Kloakservice telefonisk eller via firmaets Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce