Annonce
Ugeavisen Faaborg

Vind billetter til Eddies Ølshow

Eddie Szweda er bryggeriejer og entertainer, og han forstår at mestre begge dele, når han går på scenen til sine øl-shows. Arkivfoto: Robert Wengler

I samarbejde med Midtfyns Bryghus udlodder Ugeavisen Faaborg 10 billetter til et enestående ølshow, hvor bryggeriejeren, Eddie Szweda, vil indtage scenen og krydre smagsprøver med standup comedy.

Annonce

Midtfyn: - Kan du lide øl, og kan du lide at grine?

Sådan skriver ejeren af Midtfyns Bryghus, Eddie Szweda, i en pressemeddelelse og følger selv op på spørgsmålet:

- Så skal du med til verdens sjoveste ølsmagning, lyder det logiske svar.

For tredje år i træk står han nemlig bag en alternativ ølsmagningsaften, der er så populær, at han har måttet leje et telt til de flere hundrede publikummer, der møder op til eventen.

Eddie Szweda har produceret flere prisvindende ølsorter, og en del af dem vil publikum kunne smage på ved hans ølshow. Foto: Kurt Rasmussen
Annonce

Øl og sjov

Konceptet er uden sidestykke, for selvom Eddie Szweda ejer Midtfyns Bryghus, er han mest af alt amerikaner og entertainer.

I maj måned kunne han fejre 25 års jubilæum som bosiddende i Danmark, og med udgangspunkt i sine egne oplevelser i sit nye hjemland, underholder han med historier om livet som "nydansker" og mødet med den danske kultur, mens han serverer nogle af sine prisvindende øl.

Underholdningen byder på 2-3 timers kulturel standup, hvor der bliver kigget på Danmark gennem en amerikaners øjne, og det foregår i en meget uformel tone.

- Jeg bander meget, og det skyldes, at nogle af de første ord, man lærer som udlænding i Danmark er bandeord, siger han og forklarer, at han forsøger at vende det til noget positivt.

- Hvis jeg taler for pænt, griner publikum ikke så meget, men hvis jeg siger for helvede med min amerikanske accent, så griner de, og jeg føler ikke, at jeg støder nogen, siger han.

Der vil blive delt smagsprøver ud af syv udvalgte kvalitetsøl fra Midtfyns Bryghus, og for at sikre smagsoplevelsen får publikum hver udleveret et specielt ølglas til de forskellige ølsorter, der i løbet af aftenen bliver sendt rundt. Og hvor meget øl, der skal hældes i glassene, bestemmer publikum selv.

- Men jeg vil råde publikum til at lade bilen stå derhjemme, siger Eddie Szweda på sin specielle, lune facon.

Annonce

Deltag i konkurrencen

Eddies Ølshow finder sted 6. juli kl. 18.30 i Paladsteltet ved Cortex Park i Odense, og entréen koster 295 kroner.

Ugeavisen Faaborg har fået 10 billetter stillet til rådighed, som vi har valgt at udlodde som fem sæt med to billetter i hver.

Du kan deltage i konkurrencen ved at svare rigtigt på spørgsmålet: Hvor finder ølshowet sted?

Send det rigtige svar senest torsdag 28. juni til redaktion@uaf.dk, så er du med i konkurrencen om, hvem der skal gratis med til Eddies Ølshow.

Husk at skrive "Eddies Ølshow" i emnefeltet og angiv både navn og adresse i e-mailen. Vinderne vil blive kontaktet direkte og få deres navne offentliggjort i Ugeavisen Faaborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce