Annonce
Ugeavisen Faaborg

Vind billetter til Mikkel Beha-foredrag i Horne

Mikkel Beha Erichsen kan opleves i Horne onsdag 25. november. Arkivfoto: Benny Nielsen
Annonce

Horne: 22. april skulle Mikkel Beha Erichsen have holdt sit foredrag ”Mikkel og den hvide verden” i Horne. Men på grund af coronasituationen måtte foredraget udskydes til onsdag 25. november klokken 19-21. Men denne gang skulle det være sikkert og vist, at foredraget finder sted. Naturligvis med de rette restriktioner, oplyser Inge von Essen fra Hornehallens Støtteforening.

Foredraget afvikles som et "siddende kultureltarrangement".

- Vi overholder myndighedernes retningslinjer og beder folk benytte de opstillede spritstandere, ligesom der skal bæres mundbund eller visir, når man er stående eller gående. Der vil være hjælpere til stede, som hjælper folk til deres pladser. Er man syg eller har symptomer, skal man ikke møde op til foredraget, siger Inge von Essen.

Foredraget finder sted i Hornehallen, og billetterne skal købes gennem tikko.dk.

Ved foredraget vil Mikkel Beha Erichsen tage publikum med på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, "Wallenberg", har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i caféen før foredraget, og det vil efter foredraget være muligt at købe Mikkel Beha Erichsens bog om ture nordpå.

Du kan vinde to billetter til foredraget her i Ugeavisen Faaborg.

For at være med i konkurrencen, skal du svare på spørgsmålet:

Hvad hedder familien Beha Erichsens nye ekspeditionsskib?

Du skal sende dit svar til faaborg@fyens.dk senest mandag 16. november klokken 12. Du kan også aflevere det skriftligt her på redaktionen, Mediehuset, Kanneworffs Gaard, Torvet 8b, Faaborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce