Annonce
Ugeavisen Faaborg

Vind fire biograf-billetter til årets julefilm

Rollelisten tæller blandt andre Lars Ranthe som Nielsen og Karla My Nordquist som Malou. Foto: Martin Top Jacobsen
"Malous jul" vises blandt andet i Helios Film- og Kulturhus.

I Ugeavisen Faaborg udlodder vi to gange to billetter til julefilmen "Malous jul", som vises i over 100 biografer landet over. Deriblandt Helios Film & Kulturhus.

Filmen har premiere den 19. november og handler om Malou, der kommer i familiepleje hos juleglade Bibi og Leif på den lille ø Lunø. Stemningen er mildt sagt presset; Malou hader både julen, øen og plejeforældrene.

Det bliver ikke nemmere, da Malou opdager den hidsige gårdnisse Nils, der vil gøre alt for at få Malou smidt væk fra øen igen. De aftaler en nisse-ed om, at Malou skal lave så meget ballade som muligt. Men da Malou for første gang oplever både at blive set og omfavnet af Bibi og Leif, indser hun, at hun alligevel gerne vil blive på øen.

Men pagten med nissen kan ikke ændres.

Med en sur nisse i hælene skal Malou nu overbevise sin nye plejefamilie om, at de kan stole på hende. Ikke nogen nem opgave når den lille nisse viser sig at være både livsfarlig og et rigtigt grødhoved.

”Malous Jul” er instrueret af Claus Bjerre, som tidligere har stået bag seks af de bedst sælgende Far til Fire-film og tv-serien Karrusel. Manuskriptet er skrevet af Claus Bjerre og Frederik Nørgaard.

Filmen produceres af Ja Film, som har 20 års erfaring som animationsstudie. ”Malous Jul” er det aarhusianske produktionsselskabs debut som live-action producent.

Filmen varer 88 minutter og frarådes børn under syv år.

For at få fingre i billetterne, skal du svare på spørgsmålet:

Hvad hedder den lille ø, hvor juleglade Bibi og Leif bor?

Send dit svar til os på redaktion@uaf.dk senest den 23. november klokken 10. Husk at oplyse navn og adresse.

Du kan også aflevere din besvarer i mediehuset i Kanneworffs Gaard, Torvet 8b, 5600 Faaborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Digte, der kan ses

Annonce