Annonce
Ugeavisen Faaborg

Vores Faaborg & Egn i salgsrekord: Har solgt gavekort for en halv million

Vores Faaborg & Egn har solgt rekordmange gavekort i året, der er gået. Pressefoto
Vores Faaborg & Egn har solgt gavekort for en halv million

Faaborg og omegn: Detailhandlen har det ikke nemt i disse uger, men noget er der dog at glæde sig over hos Vores Faaborg & Egn, som er en forening, der blandt andet varetager detailhandlens interesser.

For lidt over et år siden indførte Vores Faaborg & Egn elektroniske gavekort, som kan bruges ved alle forretningsdrivende, der er medlem af Vores Faaborg & Egn.

- Forskellen på det gamle papirgavekort og det nye er først og fremmest, at det ser bedre ud, men den vigtigste forskel er, at man ikke kan få udbetalt pengene, de skal bruges i byen, forklarer bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg & Egn Signe Pardorf Nielsen.

Og 2020 blev året, hvor alle salgsrekorder blev slået. I år 2020 blev der solgt gavekort til byens forretningsdrivende for intet mindre end 501.400 kr.

I 2019 blev der til sammenligning solgt gavekort for 401.660 kr.

- Vi har forsøgt at markedsføre det nye gavekort, og noget lader til, at det er lykkedes. Selvfølgelig har corona også en indvirkning på salget i 2020, siger Signe Pardorf Nielsen.

Gavekortet kan købes hos VisitFaaborg og SuperBrugsen Faaborg. Derudover er der åbnet op for salg via Vores Faaborg & Egns hjemmeside. Når man køber et gavekort-bevis via hjemmesiden, skal modtageren af gavekortet omveksle beviset til et gavekort hos VisitFaaborg eller i SuperBrugsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce