Annonce
Ugeavisen Faaborg

Wessel IT rykker ind i Herregårdscenteret

Thorbjørn Wessel Fyhn overtog for nylig nøglerne til lejemålet i Herregårdscenteret, og han regner med at være klar til at slå dørene op midt i juli. Foto: Maria Retoft Pedersen
Efter en periode med firmaet Wessel IT placeret hjemme i privaten tager Thorbjørn Wessel Fyhn springet og åbner butik og værksted i Herregårds-centret.
Annonce

Faaborg: Siden it-servicebutikken Q-data lukkede i sommeren 2017, har der været tomt i lokalerne i Herregårdscenteret. Men nu har en ny lejer overtaget nøglerne og er ved at rykke ind i butikken.

Thorbjørn Wessel Fyhn er manden bag Wessel IT, og han er nu klar til at tage springet og åbne egen forretning.

- Der har været nogle nætter, hvor jeg har vendt og drejet mig, for det er et stort spring pludselig at få faste udgifter, man skal betale. Især når man også har en familie at forsørge. Men jeg har lært rigtig meget ved at have mit eget firma, og nu tør jeg godt at springe ud i det, siger Thorbjørn Wessel Fyhn.

Wessel IT så dagens lys for første gang i 2018. Han har blandt andet delt adresse med det nu lukkede Jack & Phones, der dengang lå på Værkmestervej. Sidste sommer rykkede han sin forretning hjem til privaten i Bøjden, men pladsen blev for trang.

- Det har sådan set kørt fint, men jeg manglede virkelig plads, så jeg har været udkig efter lokaler et stykke tid, forklarer han.

Og lokalerne i Herregårds-centret er velegnede til formålet.

- Fordi Q-data lå her før, er der alle de stik, jeg skal bruge. Og der er parkering tæt på, siger han.

Annonce

Nu med telefoner

Thorbjørn Wessel Fyhn har tidligere været ansat hos Skako som montør, men en dårlig skulder tvang ham til at søge nye veje. Og det endte med at blive starten på iværksætteriet.

Ud over at reparere computere, sælge brugte computere, bygge computere op fra bunden mm., så har Thorbjørn Wessel Fyhn også gjort reparation og salg af brugte telefoner til en del af sin forretning, efter Jack & Phones lukkede.

- I forhold til telefonerne er det ofte skærmskift og skift af batteri, som folk kommer med. Med computerne kan det være alt lige fra væskeskader til fejl i Windows. Mange kommer også med langsomme computere, som man let kan opgradere ved at udskifte harddisken, siger Thorbjørn Wessel Fyhn.

Thorbjørn Wessel Fyhn har været med i arbejdet med at starte Faaborg Esport op som en del af bestyrelsen i den nystartede forening, og gaming-folket er også en del af målgruppen hos Wessel IT.

- Det er meget oppe i tiden, og der er brug for nogle stærke maskiner, som er tilpasset til det formål, siger han.

Annonce

Drømmer om ansatte

Wessel IT har i dag primært privatkunder, men på sigt håber Thorbjørn Wessel Fyhn at kunne få flere virksomheder i porteføljen.

- Men det kræver, at man skal kunne køre ud, og derfor vil jeg gerne have en ansat til det formål på et tidspunkt. Jeg går efter, at det bliver om et års tid, siger han.

Thorbjørn Wessel Fyhn regner med at være i forretningen alle hverdage som udgangspunkt, og han regner med at kunne slå dørene op i Herregårds-centret midt i juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce