Annonce
Ugeavisen Grindsted

Åbning: SkoUniverset har nu fodtøj til alle slags fødder

Butikschef Kasper Ståel er klar til åbningen i den nye butik på fredag den 19. marts klokken 10. Foto: Jan Kronvold
SkoUniverset åbner på fredag klokken 10 i den nye butik i Borgergade 12, hvor det i høj grad er kvinderne, der er blevet tænkt på. Der er dog fodtøj til alle slags fødder.

Grindsted: Fredag klokken 10 åbner SkoUniverset i Borgergade 12.

På grund af corona bliver det ikke en åbning med et brag af en fest, men derimod med et åbningssalg, hvor der er 20 procent rabat på alle de spritnye varer i den nye og større butik. Det sker for at undgå alt for mange mennesker på samme sted. Åbningssalget varer til og med uge 12.

- Folk skal komme ind og se, at Grindsted har fået en ny stor skoforretning med et meget større udvalg end i den gamle butik, fortæller butikschef Kasper Ståel.

Han glæder sig som et lille barn til at åbne butikken og vise borgerne i Grindsted en ny skarp butik, hvor der er tænkt på kvinderne.

- Vi er gået all in for at tilgodese kvinder. Vi har fået nye mærker og stort program med lidt pænere sko, fortæller Kasper Ståel.

Nogle af de nye mærker på kvindesiden er Bianco, Cashott og Gabor, mens der er kommet et meget større udvalg i sko fra Copenhagen Shoes.

- Pænere sko til kvinder har været efterspurgt siden Skoringen lukkede, og derfor er det i høj grad kvinderne, der for alvor bliver tilgodeset, men uden at mændene bliver glemt. Til herrerne har vi fået flere finere sko. Til kvinderne har vi har taget de mærker ind, som vi tror mest på, siger Kasper Ståel.

Annonce

Børnesko på endevæggen

- Så får vi også et rigtig stort udvalg i børnesko fra Bundgaard. Det har været efterspurgt i byen, fortæller Kasper Ståel.

I den nye udgave af SkoUniverset får børnesko en hel endevæg. Blandt andet i mærket Bundgaard, som butikschef Kasper Ståel her står ved. Foto: Jan Kronvold

Og børneskoene bliver meget synlige i den nye butik. Således er der udelukkende børnesko på endevæggen.

I den nye udgave af SkoUniverset bliver der også et større udvalg af vandresko og støvler fra mærkerne CMP og Endurance.

Men butikkens største varegruppe er dog stadig det amerikanske skomærke Skechers, hvor butikschefen er så meget på hjemmebane, at han - ifølge SkoUniversets ejer, Jesper Jensen - er den sælger i Danmark, der har solgt allerflest, og som er den, der ved mest om mærket.

- Vi får 40 forskellige Skechers modeller til herrer. Både med og uden snørebånd. I dag er det sådan, at vi faktisk sælger næsten lige mange uden, som med snørebånd. Vi har lige fået en ny model ind, Skechers Archfit, som er en sko med svangstøtte til både herrer og damer. Der er der fokus på støttedelen. Det betyder, at nu har vi faktisk fodtøj til alle fødder, siger Kasper.

Annonce

Udlært i mode

Kasper Ståel er ikke nervøs ved udsigten til, at han skal til at sælge flere finere damesko.

- Jeg skal vide hvad tingene er lavet af, og noget om pasformen. Det er der, hvor min viden kan bruges. Men mange kvinder køber med øjnene, når det gælder sko til fester og lignende. Jeg skal kunne vurdere, hvor meget de ønsker hjælp, så jeg skal læse kunden på en anden måde end når jeg sælger Skechers, mener Kasper Ståel.

Han er dog udlært i modebranchen, så helt på bar bund er han ikke, men ellers har han kvindelige kollegaer, der kan hjælpe.

Kvinderne får masser af sko at vælge imellem i den nye butik. Foto: Jan Kronvold

I den nye version af SkoUniverset er der også tænkt på de kunder, der har såkaldte problem-fødder. Her har SkoUniverset i flere år været gode med sko til netop den type fødder, og udvalget i mærkerne New Feet og Green Comfort bliver meget større i den nye butik.

Annonce

Corona-venlig butik

- Der er en stor efterspørgsel på disse mærker, hvor indersålene på alle sko kan tages ud, så folk kan lægge deres egne specielle indlæg i skoen - hvis de har sådanne, fortæller Kasper Ståel.

I den aktuelle corona-situation glæder butikschefen sig over, at der er meget mere plads i Borgergade 12 i forhold til den gamle butik.

SkoUniverset

SkoUniverset åbner fredag den 19. marts klokken 10 i Borgergade 12 efter flytningen fra Borgergade 16.

De nye lokaler er på i alt 600 kvadratmeter, hvoraf de 400 kvadratmeter er butiksareal. Det er dobbelt så stort som i det gamle lokale.

Med de nuværende corona-restriktioner må der være 40 kunder inde af gangen.

- Det er vigtigt, at vi passer på hinanden. Nu kan vi have folk inde uden at det bliver for tæt. Så folk kan roligt komme ind uden at de behøver at være bange for, at de kommer til at stå oven i hinanden, siger Kasper Ståel.

Flyttesalget i den gamle butik slutter i øvrigt på lørdag.


Pænere sko til kvinder har været efterspurgt siden Skoringen lukkede

Kasper Ståel, butikschef, SkoUniversetAnnonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce