Annonce
Ugeavisen Grindsted

Årets medarbejder takker af med kongelig belønning

Viggo Kaldahl fik overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje af fabrikschef Martin K. Madsen. Foto: Jette Seidenschnur

Grindsted: Efter næsten 47 års ansættelse har Viggo Kaldahl taget afsked med IFF, tidligere DuPont, i Grindsted, hvor han blev dekoreret med Den Kongelige Belønningsmedalje.

- Viggo Kaldahl har været en meget pligtopfyldende og samarbejdsvillig person, som i alle årene har ydet en væsentlig indsats i at udvikle vores virksomhed. Og fremfor alt har han med sine lederevner og menneskelige indsigt bidraget markant til at udvikle både kulturen og medarbejderne. Derfor var det også helt på sin plads, at Viggo før jul blev kåret som årets medarbejder 2020, siger fabrikschef Martin K. Madsen.

På det tidspunkt var Viggo Kaldahl fyldt 70 år og fratrædelsen lå derfor i kortene. Kort efter traf han beslutning om at gå på pension ved udgangen af april.

Annonce

- Der var ingen speciel anledning til at stoppe lige der, men nu har jeg jo rundet de 70 og jeg har hørt, at foråret er et godt tidspunkt at stoppe på, fordi vi går den lyse tid i møde, siger Viggo Kaldahl.

- Jeg ser det som en flot anerkendelse af mit virke og jeg håber da, at jeg på et tidspunkt kan få lov at takke majestæten for den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce