Annonce
Ugeavisen Grindsted

Årets store julefrokost i Lynghallen er aflyst

Der vil i år ikke blive dækket op til julefrokost i Lynghallen. Grundet usikkerheden omkring corona har foreningerne bag besluttet at aflyse årets fest. Arkivfoto
Coronakrisen tager endnu et offer: GGIF Håndbold og Grindsted Oldboys er nødt til at aflyse årets julefrokost i Lynghallen.
Annonce

Grindsted: Årets store julefrokost i Lynghallen er aflyst. Det er GGIF Håndbold og Grindsted Oldboys, der står bag den store julefrokost, men grundet de aktuelle omstændigheder har de besluttet sig for, at der i år ikke skal være nogen julefrokost.

- Grundet situationen omkring corona og den store usikkerhed, som stadig er aktuel, vil vi som ansvarlige foreninger ikke påtage os den opgave og det ansvar det er, at afvikle så stort et arrangement. Derudover er vi også blevet bekræftet i, at flere virksomheder vælger at aflyse deres julefrokost i år, af frygt for smittespredning, siger Søren Lassen, der er formand for Grindsted Oldboys, via en pressemeddelelse.

- Vores koncept byder på, at mange forskellige virksomheder og venner fester sammen i Lynghallen og det gør bare utrygheden endnu større og derfor ikke en mulighed i år, tilføjer formanden.

Annonce

Fast tradition

Julefrokosten i Lynghallen har gennem mere end 20 år været en fast tradition, og det er et arrangement, der har været med til at skæppe godt i kassen hos flere af de lokale foreninger. Således har både håndboldafdelingen og ungdomsafdelingen under GGIF Fodbold kunnet nyde godt af det beløb, der er kommet ud af at arrangere julefrokosten.

Selvom julefrokosten er aflyst i indeværende år, er det bestemt planen, at den skal vende retur i 2021. Der er allerede sat kryds i kalenderen ud for den 4. december 2021, hvor de to foreninger igen vil invitere til julefrokost.


Vores koncept byder på, at mange forskellige virksomheder og venner fester sammen i Lynghallen og det gør bare utrygheden endnu større og derfor ikke en mulighed i år.

Søren Lassen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce