Annonce
Ugeavisen Grindsted

Årets udgave af Stafet For Livet bliver - igen - en smule anderledes

Billedet er fra Stafet for livet i Hedensted. Arkivfoto: Søren Gylling
Stafet For Livet bliver i år "kun" i 12 timer, og stafetten kommer til at foregå i alle kommunens byer.

Filskov: Igen i år kommer Stafet For Livet til at finde sted i en noget alternativ udgave.

Stafetten, der har til formål at sætte fokus på kræft og samle midler ind til Kræftens Bekæmpelse, har i en årrække fundet sted den første weekend i september på Filskov Stadion, og den foregår i præcis 24 timer. Dette skal illustrere, at de mennesker, der har kræft tæt inde på livet, er i slagsmål med sygdommen i alle døgnets timer.

De mange restriktioner, der ser ud til at gælde sommeren over, gør, at styregruppen bag Stafet For Livet, har besluttet sig for, at årets stafet i lighed med 2020-udgaven bliver meget anderledes end tidligere.

Annonce

- Det har været en svær beslutning, men vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og da der en rum tid endnu vil være forskellige restriktioner, som vi skal navigere i, og da vi også skal passe godt på de sårbare grupper, herunder vores æresgæster fighterne, er det derfor ikke forsvarligt at afholde en normal stafet i år, siger Niels Pedersen, der er formand for Stafet For Livet i Billund Kommune.

Stafet i alle kommunens byer

Det, der foreløbig ligger fast, er, at årets stafet vil finde sted lørdag den 4. september mellem klokken 10 og 22. Nogle af de faste højdepunkter, såsom åbningen, lysfesten og afslutningen, kommer også til at finde sted, og desuden vil stafetten sprede sig til alle kommunens byer.

Allerede muligt at tilmelde sig

  • Det er allerede nu muligt at tilmelde sig den lidt alternative udgave af Stafet For Livet, som finder sted den 4. september.
  • Tilmelding foregår på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/billund.

Der vil i de forskellige byer i kommunen bliver oprettet hotspots, hvor holdene kan have deres baser, mens de følger de nærmere ruter rundt i de forskellige byer. På den måde kan der stadig være stafet, uden at alle deltagerne behøver samles på det samme sted.

- Vi håber at der forsat vil være stor opbakning til Stafet For Livet i Billund Kommune, på trods af de ændrede forudsætninger, som er gældende for 2021, og så glæder vi os naturligvis til at afholde en normal udgave af stafetten igen i 2022, siger Niels Pedersen.

De nærmere omstændigheder omkring, hvordan årets stafet rent praktisk skal foregå, er endnu ikke på plads i detaljer.


Det har været en svær beslutning, men vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer.

Niels Pedersen, formand, Kræftens Bekæmpelse Billund


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

15 år på Agrometer

Annonce