Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ældre Sagen i Grindsted aflyser arrangementer resten af året:

Troels Gydum, formand for Ældre Sagen i Grindsted, har sammen med bestyrelsen besluttet at aflyse større sociale arrangementer resten af året. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce

Grindsted: I forbindelse med de seneste restriktioner og anbefalinger omkring corona-situationen har Ældre Sagen i Grindsted valgt at aflyse de større sociale arrangementer og fællesspisninger resten af året.

- Selv om vi med vore arrangementer på Ungdomsgården ville kunne samle en større flok til foredrag og/eller koncert, så synes vi ikke, at vi vil udsætte hverken vore gæster eller os selv for at blive smittet - eller evt. selv uden vide eller vilje komme til at smitte andre, lyder det i en pressemeddelelse fra formand Troels Gydum.

- Det ville være ubærligt, hvis en eventuel smittekilde kunne føres tilbage til et af vore arrangementer. Selvom de øjeblikkelige forsamlingsgrænser umiddelbart kun varer til den 23. november, har vi af forsigtigheds grunde valgt at aflyse vores julefrokost først i december også, siger formanden.

Ældre Sagen i Grindsted fortsætter under iagttagelse af alle forsigtighedsforanstaltninger med de daglige sociale indsatser som indkøbshjælp, besøgs- og motionsven, telefonstjernen, IT-support og besøgsven hos demensramte ældre - indtil der eventuelt kommer andre instrukser fra Ældre Sagens hovedkontor.

Skulle nogen have behov for en hjælpende hånd - eller blot en forklaring på "et eller andet" - er man velkommen til at kontakte formanden på telefonnummer 40194635.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce