Annonce
Ugeavisen Grindsted

Økonomisk pulje skal hjælp små corona-ramte virksomheder og opsagte medarbejdere

Robert Terkelsen håber, at mange mindre virksomheder i Billund Kommune vil tage imod den ekstra hjælp, der nu kan gives via puljemidlerne via den særlige varslingspulje under Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Foto: Annette Bruun Jarl
Ejere af små corona-ramte virksomheder og deres opsagte medarbejdere har nu mulighed for at få hjælp til opkvalificering og jobsparring.

Billund: Jobcenter Billund er klar til at hjælpe både ejere af små corona-ramte virksomheder og deres medarbejdere, hvis virksomheden delvis eller helt er ved at lukke ned og står overfor at afskedige medarbejdere.

Der er tale om puljemidler under Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i en særlig varslingspulje, der er målrettet ejere af virksomheder med færre end 20 ansatte og deres medarbejdere, der grundet corona-situationen står foran en hel eller delvis nedlukning.

Midlerne anvendes til en særlig opkvalificeringsindsats, så mulighederne for at vende hurtigt tilbage til et andet arbejde styrkes.

Annonce

Jobcentret hjælper med ansøgningen

Er man i målgruppen, hjælper Jobcenter Billund med at lave en ansøgning til puljen.


Jeg håber, at mange mindre virksomheder vil benytte sig af denne ekstra hjælp til deres medarbejderne, hvis de er blevet ramt af corona-situationen.

Robert Terkelsen


For at sikre, at jobcentret får kontakt til alle mindre, lokale virksomheder i målgruppen i Billund Kommune, vil der blive sendt information om mulighederne bredt ud i den kommende tid.

- Jeg håber, at mange mindre virksomheder vil benytte sig af denne ekstra hjælp til deres medarbejderne, hvis de er blevet ramt af corona-situationen. Jobcenter Billund får med denne nye pulje endnu bedre mulighed for at yde en målrettet hjælp til afskedigede medarbejdere fra små virksomheder med under 20 ansatte og virksomhedsejerne, som er blevet hårdt ramt af corona-krisen. Det er vigtigt, at virksomhedsejerne og medarbejdere får hurtig hjælp med opkvalificering og jobsøgning, så de kan komme tilbage på arbejdsmarkedet, siger udvalgsformand for voksenudvalget Robert Terkelsen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce